- 26 Kasım 2012
- 185.639
- 258.458
- 5.998
Transfer yoksa başlığı Gravür Sevdası yapıp o konuda paylaşımlarda bulunalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.
Ben maç içinde de dedim draguşinin o hayvan gibi dalışında bir zedelenme yaşadı. Yani zevkine sakatlanmadı. Bak bu akşam osimhenin de bağları kopabilirdi. hatta daha başka maçta fit bir adamın da başına gelebilirdi(oosterwolde)
Bakın net olarak bu posıizyon sakatlığının ana sebebi.
İyi izleyin abi sakatlanmasının sebebi olarak hala kilosu vardı vücudu zayıf kaldı muhabbeti dönüyor.
İcardi o maçta draguşin müdahalesinden sonra o kadar zorladı ki maç içinde sakatlık geliyorum diye bağırdı. Sonrası zaten kötü son.
Geçmişindeki kilo almaları hakkında bir şey diyemem bende onları eleştirdim ama günümüzdeki durumun direkt sebebi teknik ekip.
Son gün klasik panik transferi, kurtulamadik bu panik islerden, yönetim istifa yav yeter, tonca isim gecti son gün 30a ugurcani cektiler daha ne diyim saka gibiYerli olduğu için ederdim. 30 verdiğim adamın dünyada ilk 10 da olmasını isterim.
Ne engeli yav.
Var da yok barış ı atarsın oraya ama barış var mı ondan emin değilimOsimhen durumu ders olması lazım.Allah korusun ciddi bir sakatlık olsa Icardinin yedeği yok.