Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardinin sakatlığının fitliğiyle de alakası yok. O maçı açıp tekrar izlersen icardi sakatlanmadan önce aynı bölgeden en az 2 kere daha saatlik geçiriyor.

Ben maç içinde de dedim draguşinin o hayvan gibi dalışında bir zedelenme yaşadı. Yani zevkine sakatlanmadı. Bak bu akşam osimhenin de bağları kopabilirdi. hatta daha başka maçta fit bir adamın da başına gelebilirdi(oosterwolde)

Bakın net olarak bu posıizyon sakatlığının ana sebebi.

İyi izleyin abi sakatlanmasının sebebi olarak hala kilosu vardı vücudu zayıf kaldı muhabbeti dönüyor.

İcardi o maçta draguşin müdahalesinden sonra o kadar zorladı ki maç içinde sakatlık geliyorum diye bağırdı. Sonrası zaten kötü son.

Geçmişindeki kilo almaları hakkında bir şey diyemem bende onları eleştirdim ama günümüzdeki durumun direkt sebebi teknik ekip.

Zevkine sakatlık mı olur Tuna tabi ki herkesin başına gelebilir, dünyanın en fit futbolcusu bile çapraz kopartabilir. Olasılıktan bahsediyorum. ilk sezondaki İcardi olsa orada daha kolay atlatabilirdi pozisyonu. Osimhen de şu an hazır değil mesela. Maçta kendini sağa sola atsın maazallah o da sakatlanır. Sen hazır değilsen, kilo fazlan varsa kendini bu denli zorlamaya gerek yok. Sakatlık anı gözümün önünde, İcardi o maçta bunu yaptı.

Hem çapraz koparttıktan sonra bilerek kilo aldırılan topçular var mı? Kaybettiği kasları geri alsın diye 90 kiloya merdiven dayayan topçu görmedim ben. Bu adam şu an maçlara çıkıyor, uzman görüşü istiyorsun, biri de çıkıp bilerek kilo aldırıyoruz desin madem.

Osimhen durumu ders olması lazım.Allah korusun ciddi bir sakatlık olsa Icardinin yedeği yok.

Bu dönem Kağan Dursun çok iyi habercilik örnekleri sergiledi. Galatasaray'ın transferi kapamadığını 2 tane genç bir tanesi İtalya'da merkez orta saha (u23) olmak üzere çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Liste başı ise; Djaoui Cisse imiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt