- 18 Temmuz 2009
- 82.384
- 241.047
- 5.263
Maxwel woledzi
Silas andersen
Biri hem bek hem defans biri orta saha
Maximum 5 e biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maxwel woledzi
Silas andersen
Biri hem bek hem defans biri orta saha
Maximum 5 e biter
hocanın duyumlar yasaklı kaynak olmalı. hiç tutturamadı dahaDün okanı izlememişsin anlaşılan, transferi kapatmışlar![]()
Fırındaincik mi
fm yi azaltJonah kusi asare yazinca hemen dalga geçilmişti fulham a gitmis. Fulham da demek ki 20 iq olan takımlara eklendi.
Dostum kadronun geniş olmasının tek bakış açıcıyla mümkün o da her transferde yıldız olsun ben bunların 15 tanesiyle giderim kafası.Sürrealist ortamdan kendini soyutla ve düşün.
İlkay Lemina Sara Torreira
Orta sahası hayal edebilir miydin 2020lerin başında.
Kadro kime göre dar kime göre geniş.
3 tane nokta santrafor alınsın demedim yahu. diğer ikisine 25+ maaş vermek de bambaşka bir konu değil mi? o bir hata/yanlış planlamaysa, 3. bir opsiyon eklemeyerek, yanlış üzeri yanlış mı yapalım?Yükselmedim, bence bir tane dahi 3 nokta santraforu olan takım yok
Hatta ötesine gideyim iki santrafora net 25 artı imaj bonus veren Avrupa takımı kaç tanedir o da muamma
1000 dk az oynayacak adam lazımsa Barış ilk iki maçın adamıydı
Kutucu’ya hayrına 6 m euro vermedik, bize gelmeden devrede 10 golü vardı
Alt yapıda Çağrı ve Ada var o seviyede her maç atıyorlar
Para harcayıp getireceğin adamlar bunlardan daha iyi mi olacak üstüne kontenjan var
Cenk Tosun mu isterdin mesela
Abdülkerim mi soylediMerhabalar yaptığım araştırmalar sonucunda transferi kapattığımızı öğrendim. Bir ihtimal son gün 1 kişi gelebilir diye duydum.