Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS futbol A takımının hala sırt sponsoru yok beceriksizler hala bu takıma sırt sponsorunu bulamadılar.

Jonah kusi asare yazinca hemen dalga geçilmişti fulham a gitmis. Fulham da demek ki 20 iq olan takımlara eklendi.

Sürrealist ortamdan kendini soyutla ve düşün.

İlkay Lemina Sara Torreira

Orta sahası hayal edebilir miydin 2020lerin başında.

Kadro kime göre dar kime göre geniş.
Dostum kadronun geniş olmasının tek bakış açıcıyla mümkün o da her transferde yıldız olsun ben bunların 15 tanesiyle giderim kafası.

3. senesine girip 0 verim veren bir adamı ofansif rotasyondan sayıyorlar.

Osimhen korkusuzca oynuyor icardinin hazır olması cddi anlamı kasımın sonunu belki bulacak.
Barış mevzusunu kendileri bile bilmiyor.

Misal berkanı ben çok sever ve takdir ederim de lemina sakat, Gündoğan gelmemişken sara, torreira ikilisi varken toplam 4 maçta 29 dakika forma şansı vermek skandal. Uzatmalarla birlikte toplam 400 dakika maç yapmışsın ve bunun 1/13 zaman dilimi verdiğin adamı rotasyon hebele hübele diye sayamazsın.

Rotasyon dediğin zaten bu değil. E şimdi lemina var, gündo geldi o halde bu adamın oyun süresi kalan maçlarda 3-4 kat daha düşecek. Adama da yazık, bize de yazık.

Kaan aynı sürede 2 kat oynamış burada da sağ bek ve stoper alternatifi olması durumu var. Daha rezalet bir durum.

Torreira ortalama 82 dakika oynamış. Abdülkerim keza aynı.

Giren adam ile çıkan adam aynı kalitede olsun istemiyor tamam buna da varız.

6 ay öce 6 milyon verdiğin yardımcı eleman dediğin adama 4. maç sonunda verdiği dakika 0.

Şimdi osimhen sakatlandığında gel babam sen oyna sana muhtacız mı diyeceksin.

Eyüp 0 dakika
Yusuf 0 dakika
Ahmed 0 dakika
Kazım 0 dakika
Gürpüz 0 dakika
Sıraçhan 23 yaşında adam yav lisansı bile yok muhtemelen dakikayı geçtim.

4 yabancı hakkın varken kadronda 2 tane forvet
2 tane kanat olmaz.
Olmaz yani bunun adı kadro planlaması değil büyük sıçış belgeseli.

Bir kere antrenman kalitesini artıramıyorsun senin kendi içinde büyük sorunun bu.

Son düzenleme:

Kaval kemiğinde oluşan morarma, kaval kemiğine bot, sopa veya top gibi sert bir cisimle doğrudan gelen darbe sonucu oluşur. Darbe, periostun hasar görmesine neden olur. Periost, sinir lifleri ve kan damarları içerir. Periosttaki kan damarlarının hasar görmesi, altında kan birikmesine neden olur via: Google.

Yükselmedim, bence bir tane dahi 3 nokta santraforu olan takım yok

Hatta ötesine gideyim iki santrafora net 25 artı imaj bonus veren Avrupa takımı kaç tanedir o da muamma

1000 dk az oynayacak adam lazımsa Barış ilk iki maçın adamıydı

Kutucu’ya hayrına 6 m euro vermedik, bize gelmeden devrede 10 golü vardı

Alt yapıda Çağrı ve Ada var o seviyede her maç atıyorlar

Para harcayıp getireceğin adamlar bunlardan daha iyi mi olacak üstüne kontenjan var

Cenk Tosun mu isterdin mesela
3 tane nokta santrafor alınsın demedim yahu. diğer ikisine 25+ maaş vermek de bambaşka bir konu değil mi? o bir hata/yanlış planlamaysa, 3. bir opsiyon eklemeyerek, yanlış üzeri yanlış mı yapalım?

dün osi'nin sakatlığı sonucunda hissettiklerimin sonucu bu yazdıklarım biraz da.

"barış'ın özel durumu olmasa" diye de özellikle yazdım. barış ile ilgili her şey netleştiyse zaten o zaman 3. santrafor almaya gerek yok. buna itirazım da yok.

kutucu da yanlış bir örnek. hep yapılan hataları ve yanlışları örnek vererek benim 3. santrafor gerekli argumanımın karşısına koyuyorsun. ayrıca kontenjan sorunumuz da yok ki?

bakambu, vinicius dedim direkt hatta. 1000 dk süre bulmayı kabul edecek bir profil bulunurdu istenseydi gayet.

Santrfor bence de öncelikli mevki değil; muteber bir scout ekibimiz olsa ve önemli bir keşifte bulunsa düşünülürdü, duruma göre ara transferde kiralık gönderilirdi vs.

Ana plan, hep endişe ettiğim çift forvetle oynamak olmayacak gibi çok şükür. Öyle olsa en az bir santrfor daha gerekirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt