Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.725
- 14.290
- 1.498
Kadro gereksiz gömülüyor tamam eksik varda bence bir sol stoper alınabilirdi tabikide
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıştım artık yerimden bile kalkmadim. Sallanan lambayı izledimiyi sallandık
Ins. esneme vardir sadece, ozaman bir kac güne düzelir.
göztepe alacak gibi onu,göztepe başka fransada görüşme yapmışForvete şu Bertuğ Yıldırım çok iyi alternatif olabilir zira az iyi oynasa alma şansın olmaz ama şimdi hazır gözden düşmüş iken kelepir şekilde alınabilir. Yaşı hala çok genç ve avrupa deneyimi yaşadı üstelik genç oyuncu departmanı çok iyi olan Rennes takımı tarafından tercih edildi.
Bu yıl için olmasa bile alıp önümüzdeki yıllar için bizim oyuncumuz olması sağlanabilir bu süreçte ister oynat ister kirala. Pivot ve hareketli yerli santrafor çok nadir çıkıyor hoş hiç santrafor çıkmıyor ama Bertuğ şu an güzel fırsat.
okancı mısınBir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır.
Birinci 11: En as 11, öz has 11.
İkinci 11: Yarısı as, yarısı as olmaya aday 11.
Üçüncü 11: Genç, altyapı ağırlıklı as olmaya göz kırpan 11.
Okan hocanın elinde bu saydığım üç 11'lik futbolcu grubu nitelik ve nicelik olarak mevcutsa, dün dediklerinde haklıdır ve takımın transfere ihtiyacı yoktur.
Ya sabır...
Ekli dosyayı görüntüle 302341
Bir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır.
Birinci 11: En as 11, öz has 11.
İkinci 11: Yarısı as, yarısı as olmaya aday 11.
Üçüncü 11: Genç, altyapı ağırlıklı as olmaya göz kırpan 11.
Okan hocanın elinde bu saydığım üç 11'lik futbolcu grubu nitelik ve nicelik olarak mevcutsa, dün dediklerinde haklıdır ve takımın transfere ihtiyacı yoktur.
Ya sabır...
Ekli dosyayı görüntüle 302341
FenerbahçeSaysana reis böyle bi kadrosu olan takım
Fenerbahçe
He avrupada oynasin dominant oyununu 2 macta 0 cekince görurum dominantligiDün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:
Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."
Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav.![]()
senle atışmak keyif veriyoruğurcan hala nasıl paylaşım yapmaz ya
acilen feshedilmeli sözleşmesi
İki hafta önce sorduklarında da Avrupa’da rakibe göre kadro çıkaracağız diyordu. Adamın kafa o kadar gitgelli ki 10 gün öncesi 5 gün sonrasını turmuyor. Maç içi değişiklikler, transferlerin bu kadar gecikmesi vs her şey bu sebeple oluyor.Dün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:
Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."
Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav.![]()