Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro gereksiz gömülüyor tamam eksik varda bence bir sol stoper alınabilirdi tabikide

sakatlığın kalkarken falan olmadığı belliydi ya

baya kötü olmuş

1757239036941.webp

10 numara, kanat ya da beraber oynayabilen oyuncu/oyuncular , stoper ve sağ bek için hangilerine gelecek vaadeden potansiyel bulabiliyorsak alıp yarım sezonda görebiliriz durumllarını. Böyle hamleleri denememiz lazım. Bizde Arda Gülerler Barışlar Keremler vs gibi adamları bulup kadromuza katmamız lazım. Tam zamanı her anlamda.

Ins. esneme vardir sadece, ozaman bir kac güne düzelir.

Esneme zor muhtemelen bağ hasarı vardır çünkü kanama yapmış ama oradaki bağ yapısı farklı bir ağaç dalı gibi tüm ayağın üstüne doğru uzanıyor ve bunların hasarı kolay atlatılıyor, en kötüsü sindezmoz bağı tam kavaldan doğru boyunca ayağa inip birleşilen yer o bile 1 ayda geçer ki bunda öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü yüz ifadesi, yürümesi vs onu gösteriyor ama MR'ı beklemekten başka çare yok.

Forvete şu Bertuğ Yıldırım çok iyi alternatif olabilir zira az iyi oynasa alma şansın olmaz ama şimdi hazır gözden düşmüş iken kelepir şekilde alınabilir. Yaşı hala çok genç ve avrupa deneyimi yaşadı üstelik genç oyuncu departmanı çok iyi olan Rennes takımı tarafından tercih edildi.
Bu yıl için olmasa bile alıp önümüzdeki yıllar için bizim oyuncumuz olması sağlanabilir bu süreçte ister oynat ister kirala. Pivot ve hareketli yerli santrafor çok nadir çıkıyor hoş hiç santrafor çıkmıyor ama Bertuğ şu an güzel fırsat.

Tel'i kiralayalım sol açıkta da oynuyor işte maliyeti de çok olmaz

Forvete şu Bertuğ Yıldırım çok iyi alternatif olabilir zira az iyi oynasa alma şansın olmaz ama şimdi hazır gözden düşmüş iken kelepir şekilde alınabilir. Yaşı hala çok genç ve avrupa deneyimi yaşadı üstelik genç oyuncu departmanı çok iyi olan Rennes takımı tarafından tercih edildi.
Bu yıl için olmasa bile alıp önümüzdeki yıllar için bizim oyuncumuz olması sağlanabilir bu süreçte ister oynat ister kirala. Pivot ve hareketli yerli santrafor çok nadir çıkıyor hoş hiç santrafor çıkmıyor ama Bertuğ şu an güzel fırsat.
göztepe alacak gibi onu,göztepe başka fransada görüşme yapmış

Bir futbol takımı 33'lük tesbih gibi olmalıdır.

Birinci 11: En as 11, öz has 11.
İkinci 11: Yarısı as, yarısı as olmaya aday 11.
Üçüncü 11: Genç, altyapı ağırlıklı as olmaya göz kırpan 11.

Okan hocanın elinde bu saydığım üç 11'lik futbolcu grubu nitelik ve nicelik olarak mevcutsa, dün dediklerinde haklıdır ve takımın transfere ihtiyacı yoktur.

Ya sabır...

cüneyt-arkın-1.gif

Takribi hangi hafta CL’ye şöyle bi 11’le çıkacağız bakalım. Kadromuz haddinden fazla kalabalık çünkü.

IMG_8317.webp

Okan hocanın elinde bu saydığım üç 11'lik futbolcu grubu nitelik ve nicelik olarak mevcutsa, dün dediklerinde haklıdır ve takımın transfere ihtiyacı yoktur.

Ya sabır...

Ekli dosyayı görüntüle 302341
okancı mısın

Ya sabır...

Ekli dosyayı görüntüle 302341

Saysana reis böyle bi kadrosu olan takım

Dün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:

Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."

Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav. :asd:
He avrupada oynasin dominant oyununu 2 macta 0 cekince görurum dominantligi

Fatih Terim bazen cesur mağlubiyetler, korkak galibiyetlerden iyidir der hocaaağmmmmm

Okan hoca Galatasaray baskı takımıdır, büyük takımlar gibi oynayacaktır deyince istifa

Dün hocanın yayınını izleyemedim. Şimdi satır başlarına bakıyorum da şöyle bir şey söylemiş:

Okan Buruk: "Yine dominant oyunumuzdan ödün vermeyi düşünmüyoruz. Kime karşı olursa aynı oyunu ortaya koymaya çalışacağız. Ben geldiğimden beri birinci bölgede hiç oynamadık. Birinci bölge savunmasıyla hiçbir takıma karşı oynamadık."

Bu hoşuma gitmedi. İnanılmaz yav. :asd:
İki hafta önce sorduklarında da Avrupa’da rakibe göre kadro çıkaracağız diyordu. Adamın kafa o kadar gitgelli ki 10 gün öncesi 5 gün sonrasını turmuyor. Maç içi değişiklikler, transferlerin bu kadar gecikmesi vs her şey bu sebeple oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt