Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaval kemiğinde morarma varmış. Hafifse bir kaç gün şiddetli ise haftalarca(2-3 hafta herhalde) olmayabilir dedi Buchi. Yarın İstanbul'da olacakmış gelince sağlık kontrolünde belli olacaktır net olarak.
Görüntülerde ayak bileği rakibin altında kalıyor. Buz tedavisini de kenarda ayak bileğine yapıyorlar.

Kaval kemiği ne alaka ben anlamadım.

Performansını çok merak ediyorum. Olur da iyi bir sezon geçirirse uğurcan için verilen 30 milyon euro sorgulanır.

Görüntülerde ayak bileği rakibin altında kalıyor. Buz tedavisini de kenarda ayak bileğine yapıyorlar.

Kaval kemiği ne alaka ben anlamadım.
Bilemiyorum belki yanlış kelime kullanmışlardır. Net olarak yarın öğreniriz. Maç boyu ve maç sonunda ayakta yürüyüp takım arkadaşlarını tebrik ediyordu bakalım.

Yedekte Günay gibi bir güvence varken kiralık Onana riskine ben olsam girerdim açıkcası

Bilemiyorum belki yanlış kelime kullanmışlardır. Net olarak yarın öğreniriz. Maç boyu ve maç sonunda ayakta yürüyüp takım arkadaşlarını tebrik ediyordu bakalım.
evet goruntuler iyi gorunuyordu çatlak kırık gibi şeylerde zaten ayagın üstüne bastırmazlar
ama bu kekolar neden mra sokmadılar adamı anlamadım ,güya afrikanın gelişmiş ülkelerınden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt