Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.700
- 18.225
- 2.228
osimhen konusunda net bir bilgi yok mu acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an satmak için 20 isterler herhalde. Çok iyi başladı sezonaMidtjylland, Aral Şimşir'in takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. (Reşat Can Özbudak)
Kaval kemiğinde morarma varmış. Hafifse bir kaç gün şiddetli ise haftalarca(2-3 hafta herhalde) olmayabilir dedi Buchi. Yarın İstanbul'da olacakmış gelince sağlık kontrolünde belli olacaktır net olarak.osimhen konusunda net bir bilgi yok mu acaba
Görüntülerde ayak bileği rakibin altında kalıyor. Buz tedavisini de kenarda ayak bileğine yapıyorlar.Kaval kemiğinde morarma varmış. Hafifse bir kaç gün şiddetli ise haftalarca(2-3 hafta herhalde) olmayabilir dedi Buchi. Yarın İstanbul'da olacakmış gelince sağlık kontrolünde belli olacaktır net olarak.
Üstat çapraz koparan Luyindama’ya Parol verip maça çıkaran adamlar bunlar. Çok sorgulama, gelince kulüp açıklama yaparGörüntülerde ayak bileği rakibin altında kalıyor. Buz tedavisini de kenarda ayak bileğine yapıyorlar.
Kaval kemiği ne alaka ben anlamadım.
Bilemiyorum belki yanlış kelime kullanmışlardır. Net olarak yarın öğreniriz. Maç boyu ve maç sonunda ayakta yürüyüp takım arkadaşlarını tebrik ediyordu bakalım.Görüntülerde ayak bileği rakibin altında kalıyor. Buz tedavisini de kenarda ayak bileğine yapıyorlar.
Kaval kemiği ne alaka ben anlamadım.
osimhen konusunda net bir bilgi yok mu acaba
Performansını çok merak ediyorum. Olur da iyi bir sezon geçirirse uğurcan için verilen 30 milyon euro sorgulanır.
Buchi Laba'ya gereksiz önem atfediliyor. Etkileşim müptelası herif. Bela oldu başımıza. Neyse...Üstat çapraz koparan Luyindama’ya Parol verip maça çıkaran adamlar bunlar. Çok sorgulama, gelince kulüp açıklama yapar
Bu tavuğun 1 tane bilgiyle doğru haberi var miBence de oynamayacak fakat tamamen atmasyon haberciliği yapmış durum değerlendirmesi yaparak
Degisik
evet goruntuler iyi gorunuyordu çatlak kırık gibi şeylerde zaten ayagın üstüne bastırmazlarBilemiyorum belki yanlış kelime kullanmışlardır. Net olarak yarın öğreniriz. Maç boyu ve maç sonunda ayakta yürüyüp takım arkadaşlarını tebrik ediyordu bakalım.