Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet yeni transferleri oynatmıcam dedi diye İso’dan vazgeçme noktasındalarmış.

Tedesco ya da diğer yabancı seçenek gelecek, muhtemelen Schmidt
Schmidt çalışmak istemiyormuş henüz. Son olarak Tedesco, Terzic adaylar diyorlardı. En son transferweb diye bir hesapta Marco Rose'da girdi adaylar arasına dedi.

iso asensio falan oynatmam demiş haberleri var ama kolpa olabilir gibi geldi bana
Yalı çocuğu iso'yu istiyor o yüzden stepnede tuttu mourinho'yu kovarsam hazırda olsun diye. Gerisi tamamen algı oyunu bence, yine bir tiyatro sergiliyor. İsmail'e bunları şunları oynat dese karşı çıkamaz zaten

Asensio aston villaya imza atsaymis senelik 6 milyon pound alacakmış, dahada yukseltmemis aston villa

Icardi’nin ideal kilosu 77 diyen Yener İnce değil miydi

Onu mu yalanlamış

Bakıp göreceğiz de bence hocaları ismail olacak işin sonunda çünkü yalı çocuğunun aklında o var bence
İsmail olsa çoktan idmanlara çıkmıştı bile,eger seçim olmasa İsmail olabilir di sma simdi seçim var ve üyelerde baskı yapıyormuş yeni ve genç hoca getir diye ,seçim çantada keklik degil yani birde yetkiyi sportif direktore vermiş ordan belli zaten yabancı olacağı

Spaletti iyi hoca gelseydi sıkıntı olurdu.Postecogluda lige uygun hücum planı oynatıyor derbi hariç puanları toplardı.Tedescodan pek cacık olmaz.

İsmail olsa çoktan idmanlara çıkmıştı bile,eger seçim olmasa İsmail olabilir di sma simdi seçim var ve üyelerde baskı yapıyormuş yeni ve genç hoca getir diye ,seçim çantada keklik degil yani birde yetkiyi sportif direktore vermiş ordan belli zaten yabancı olacağı
İşte sözde herkese fikrini soruyor seçim var diye, iş dönüp dolaşıp tek adamın lafına gelecek o da ismail diyecek.

Icardi’nin ideal kilosu 77 diyen Yener İnce değil miydi

Onu mu yalanlamış
Yener İnce'den ağzından duyduğumuz bir açıklama olmadı. O söylemiş gibi Rodop söyledi. Bu arada bence İcardi kendini yalanlamış sonunda ilk geldiğinde 77 olmasa bile 78-79'dur yani her türlü daha fitti. Bir yandan kızdırmaları da iyi bu belki onu kamçılar.

kardeşim cennete düşüp duayı alamazsam ben öyle cennetin ya
cennete düşüp dua ile evlenip
margotu scarletti barbarayıda kuma olara istiyorum
direkt koordinat verdim istiyorum kardeşim

akşam akşam dumura upradık

bu ne ya

İcardinin önünden yiyebilir haterleri

kiloda verir golünüde atar

yetti bu adama salladığınız
şu adamı rahat bırakın

biz neysek o da sahada ki biz
o bilir ne yapması gerektiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt