Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortasahaya ihtiyaç olan oyuncu Hakan değil bissoumaymış
Maalesef bunuda fener alacak gibi duruyor

Valla frankfurt cok iyi kontra yapabilen bi takim.. okan inat edip kendi oyun mentalitesiyle devam ederse en az 3lik oluruz.

Milli maç neden taraftarlarımızda avrupa'da şöyle oluruz böyle oluruz hezeyanı yarattı anlamıyorum ne taktik planımız aynı ne kadro kalitemiz aynı bizim yabancılarda sahadaki türkiye'ye bir alt level muamele çekerdi. Türk milli takımının oynadığı oyun planının kadrosunun galatasaray ile uzaktan yakından alakası yok.

ApoKerim de iyiydi. Çağlar oynasa galip geleceğimizi düşünen Beraldo sevdalıları vardı ama gerçeklikten uzaklar. Uzun uzadıya yorum yapıp konuyu tartışmaya açmaya pek gerek yok zira 6-0 mağlubiyet üzerine kimsenin arkasında duramazsınız kolay değil.

Gömen tarafta olmak herkesi haklı gösterir.

Mac konusunda mevcut haberlere göre Kaan ve Osimhen'siz Eyüpspor kadrosu yaptim ve yedekleri dizdim.

Gözüme carpan eksiklikler her zamanki gibi söyle;

1. Yedekten oyuna girip atletizm katacak kanat oyuncusu yok.
2. Abdülkerim ile üst üste 4. sezona alternatifsiz girilmesi. Üst düzey bir sol stoper eksik.
3. Forvet arkasinda gercek anlamda oynayabilecek tek oyuncu Ilkay Gündogan, Sara-Yunus-Sane 3'ü de o bölgenin oyuncusu degil

Hala kontenjanda 3 hakkimiz varken transfer yapmamak resmen bile bile intihar etmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt