Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.001
- 92.361
- 5.263
@Keramettin TANRIVERDİ başvuruları alıyor. Sonrasında onay süreci devreye giriyor.İsim nasıl değiştiriyoruz renkdaşlar şu garibanı bir bilgilendirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Keramettin TANRIVERDİ başvuruları alıyor. Sonrasında onay süreci devreye giriyor.İsim nasıl değiştiriyoruz renkdaşlar şu garibanı bir bilgilendirin
Cevap yazdım PM’e.İsim nasıl değiştiriyoruz renkdaşlar şu garibanı bir bilgilendirin
vedat mümkün değil ya adamların 1. forveti hayatta salmazlarSonunda yardım çığlıklarım duyuldu galiba, tam istediğim profil st alıyoruz. Hem ligi bilen, yedek kalmayı sorun etmeyecek, tecrübeli bir profil Muriqi. 300 m euroluk takımın 2 orijinal santraforu (biri daha yeni çapraz koparmış 32 yaşında) olamazdı zaten.
Menajer haberleri gibi geldi bana. Resmi bir teklif yokmuş.
İsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorumCevap yazdım PM’e.
İsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorum
Sen de Güney tekinoglusunİsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorum
İsmin çok güzelİsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorum
gibisi fazlaİsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorum
Bir daha böyle benim dışımda birine gidip istekte bulunursan ismini damın feryadı yaparımİsmimi değiştirebilir miyiz hiç sevmedim bunu Emrah Bey. Kendimi kuş gibi hissediyorum
Olm dün maçta yağmur mu yağdı.
Abv seni acur kere, sıçtığımın web yayınında güneş vardı gece vakti. Sana yayını verene ne diyeyim.