Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslinda 99 daki gibi Marcio tarzında bir adam alsak çok iyi olurdu. O dönemleri bilenler bilir, yedek olarak sorun etmezdi ve lazım olduğunda da ortalama bir katkı hep verirdi.
Milan, Origi'den kurtulmak istiyor ama son durumu hakkinda bir bilgim yok. Kac senedir piyasada yok herif. Zaten yillardir yedek forvet olarak takiliyor.

Ama Cagri Balta varken bence de gereksiz bir transfer olur.

Milan, Origi'den kurtulmak istiyor ama son durumu hakkinda bir bilgim yok. Kac senedir piyasada yok herif. Zaten yillardir yedek forvet olarak takiliyor.
Ama Cagri Balta varken bence de gereksiz bir transfer olur.
E sende yani

Oldu mu şimdi

Barça altyapısından bebelerden biri de olur.geçen sene istedik ya birini

Loyola konusu ciddi bence.tycsport iyi kaynak uydurmaz onlar

Diaro ole de doğrulanmış kuluple

Ben olsam kimseyi almam zaten, Cagri Balta ne diye duruyor cocuk 3. santrafor olarak sans bulabilir.
Ben çağrıyı beğenmiyorum abi

Ada çok daha önünde onun

Bi de u 19da şu an 2009lular oynamaya başladı.Ogulcan Yancel diye bi velet var,burda durmayacak fazla.Izleyince göreceksin,ada kadar potansiyelli.ortasaha mevkisi.Bence a takıma girecek direkt

Ben çağrıyı beğenmiyorum abi

Ada çok daha önünde onun

Bi de u 19da şu an 2009lular oynamaya başladı.Ogulcan Yancel diye bi velet var,burda durmayacak fazla.Izleyince göreceksin,ada kadar potansiyelli.ortasaha mevkisi.Bence a takıma girecek direkt
Okan B. cocuklari a takima almiyor. Hele cocuk gibi fizige sahipse hayatta almaz.

Simdi fb donnaruma işine engel oldu ha son anda 🙂 peki biz ugurcan sayesinde o kontenjana devre arası ligin ırzına geçecek bi transfer yaparsak ne olacak?

Uğurcan zaten iyi kaleci ama milli takımın namusunu tek başına kurtaramadi

U23 kontenjanı için

Beraldo (PSG)

Transferinin düşünülmemesi çok saçma.

Sen al şimdiden devre arası yazdır 6-8.maçlar arası CL de de oynar yazılınca.

Orta sahayı hadi idare edip belki Hakan planı var git bir tane de hücumcu al scout işi ya da fırsat varsa Osimhen, İcardi ve İlkay’ı yedekleyecek ve duruma göre kesecek.

U23 kontenjanı için

Beraldo (PSG)

Transferinin düşünülmemesi çok saçma.

Sen al şimdiden devre arası yazdır 6-8.maçlar arası CL de de oynar yazılınca.

Orta sahayı hadi idare edip belki Hakan planı var git bir tane de hücumcu al scout işi ya da fırsat varsa Osimhen, İcardi ve İlkay’ı yedekleyecek ve duruma göre kesecek.
Oynayamaz bir üst tura çıktığın zaman kadroya eklenebiliyor.

Tedescoyu taraftar istememesine ragmen getirmeleri tuhaf acikcasi

Alinin secilmesi tehlikede bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt