- 3 Haziran 2015
- 57.467
- 66.699
- 4.143
Sen nasil Barisi birakmiyorsan onlar da hakli olarak Hakani birakmaz ki adamlar yerini bile dolduramaz bu saatten sonra. Istersen git 50 M ver. Kimse bu saatten sonra kilit oyuncusunu vermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimse farkinda degil cünkü oyuncunun yerli ismi var ama Mertens transferinden bile cok daha büyük is bence..Bu karmaşada çok değerli bir adam aldık. İlkay, bizim setleri uçurur.
Erden timur bu yonetime bir bardak su bile vermemeli.Hakana +5 milyonu hatip ve kavukcu versin
Diğer 5 milyonu de nef
Son maçta çok kötüydü. Baya tepkiler varmış sosyal medyada, aklı bizde değil, gönderin gitsin vs.Sen nasil Barisi birakmiyorsan onlar da hakli olarak Hakani birakmaz ki adamlar yerini bile dolduramaz bu saatten sonra. Istersen git 50 M ver. Kimse bu saatten sonra kilit oyuncusunu vermez.
Birde tam eksik bölgemiz, Sara orada verimli olamıyor tam.Kimse farkinda degil cünkü oyuncunun yerli ismi var ama Mertens transferinden bile cok daha büyük is bence..
Gece uyumadan baya baktim resmi aciklama vs gormedim. Ama zannetmiyorum gec saate falan yapmadilar transferi, epey vakitleri var kagit kurek derdi olacagini hic sanmiyorum. (Belki aciklanmistir bakmadim daha)donnarumma noldu şimdi gitti mi citye
Hakan’in olmayacagini düsünüyorum
Italyanlar teklif yok diyorlar
Anladigim kadariyla ali koc ile görüstügü icin yönetim rahatsiz olmus
Soyulduk, yanliz ugurcan ne sansli adam yav o kadar kaleci ismi gecti ve herkes yabanci kaleci indirecezden emindiTamam alindi bitti gitti iste ya ne bu tantana
Bu nasıl bahane yav çok saçma. Uğurcanı neden almışlar o haldeHakan’in olmayacagini düsünüyorum
Italyanlar teklif yok diyorlar
Anladigim kadariyla ali koc ile görüstügü icin yönetim rahatsiz olmus