Nedim Tokuyucu
İmparator
zielinski diouf barella frattesi mkhitaryan var daha ne olsunEkli dosyayı görüntüle 301732
İnter şu şartlarda Hakan’ı niye bıraksın sana 3 ortasaha ile oynuyorlar Mikhtaryan’ı saymıyorum
zielinski diouf barella frattesi mkhitaryan var daha ne olsunEkli dosyayı görüntüle 301732
İnter şu şartlarda Hakan’ı niye bıraksın sana 3 ortasaha ile oynuyorlar Mikhtaryan’ı saymıyorum
12 Eylül'de bitmiyor mi transfer tahtası? Bu neyin yangını kaosu yaw
Yabancı hakkımız 1 dedi. Ona göre yapacğız dedi peşine zaniolo ve jelert de gitti.yonerici kendi agziyla soyledi...1-2 oyuncu alacagiz diye. bence transferi kapattik. 2 transfer yapildi Ugurcan ve Ilkay
Baris kaldiysa Lookman isi yatar.
Hocanın kafasındaki net bence Sanchez-Singo / ApoKerim-Jakops yaparım diyor.stoper rotasyonumuz halen cacık gibi
Orasi öyle de bu saatten sonra hem adamlari zaten vermeyecek hem de gercekten vermeye karar verirlerse masada elleri baya güclenecek. Madem Hakani almak istiyordun neden daha önce almadin diye sorarlar adama iste böyle.Son maçta çok kötüydü. Baya tepkiler varmış sosyal medyada, aklı bizde değil, gönderin gitsin vs.
Hakan buraya gelmek icin CL listesini bosvermis, isterseniz 12 Eylul'e kadar beklerim demis Burhan ve Ferhat Kiziltas oyle diyor.
Vallah Hakan bu kadar seyi goze aldiysa gercekten almaliyiz. Inter zor birakir ama denemeliyiz.
sadece süper ligde hakan'ı napacağız admirim ligin zaten içinden geçiyoruzHakan buraya gelmek icin CL listesini bosvermis, isterseniz 12 Eylul'e kadar beklerim demis Burhan ve Ferhat Kiziltas oyle diyor.
Vallah Hakan bu kadar seyi goze aldiysa gercekten almaliyiz. Inter zor birakir ama denemeliyiz.
Hakan adamdirHakan buraya gelmek icin CL listesini bosvermis, isterseniz 12 Eylul'e kadar beklerim demis Burhan ve Ferhat Kiziltas oyle diyor.
Singo stoper oynarken sağ bek yok bu seferHocanın kafasındaki net bence Sanchez-Singo / ApoKerim-Jakops yaparım diyor.
yine bonservis yok ortada tabi