- 18 Mayıs 2011
- 53.662
- 57.738
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de o haberleri görünce 1.905.000'e anlaşmışızdır dedimFatih hocamın 1905 tl sine döndü olay.
Böyle Galatasaraylı görmedim ben GEL ARTIK HAKAN
Yok onlar ederson 10m uğurcan 33 deyip maaşı görmezden geliyorlarEdersonun maaşı gördünüzmü?11 milyon Euro .4 yıl.Bizim transferi KDV dahil bonuslar dahil toplamını konuşanlar bunu konuşuyormu?
AğlıcamHakan buraya gelmek icin CL listesini bosvermis, isterseniz 12 Eylul'e kadar beklerim demis Burhan ve Ferhat Kiziltas oyle diyor.
Vallah Hakan bu kadar seyi goze aldiysa gercekten almaliyiz. Inter zor birakir ama denemeliyiz.

İlkayın olduğu senaryoda üçü aynı anda zor sahada olur. Sallai de diğer yedekBir tane yabanci kanat lazim soyle 20'li yaslarda.
Hoca sahaya Baris-Yunus-Sane'yi ayni anda attiginda kenarda bir tane genc pirpir kanat gormek istiyorum.
KDV muhabbetini açıkladılar önceki sayfalarda. Kasadan çıkacak tutar 27.5m. Hesabı buna göre yapalım, yaptırtalım. Biz bir transfer yapınca dediğiniz gibi maliyeti şişirildikçe şişiriliyor.Edersonun maaşı gördünüzmü?11 milyon Euro .4 yıl.Bizim transferi KDV dahil bonuslar dahil toplamını konuşanlar bunu konuşuyormu?
yabancı tahtası açılıncaYabancı kontenjanı 3 boşalması hayra alamet değil. Hiç ismi düşmemiş 2 topçu bekliyorum bugün
itrizio konu fb olunca yazmıyorYabancı kaynaklardan edersonun net bonservisi öğrenilir yaw
Bu konuda son 2 gundur tamamen eglenmek icin (burayada post ediyorum) utd taraftari youtube kanalinin onana teokilerini izliyorum.Hayır anlamadığım Ederson bildiğin libero kaleci, Uğurcan tamamen çizgi kalecisi biz ne istediğimizi bile gram bilmiyoruz. Bizim oyun sisteminde Uğurcanın iyi oynayabileceğini düşünmüyorum Günay geri alacak kaleyi görürsünüz.
Sallai en fazla sag bek icin yedek yazilir. Suan Zaniolo gitmisken adam lazim oraya u23 icin.İlkayın olduğu senaryoda üçü aynı anda zor sahada olur. Sallai de diğer yedek