Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edersonun maaşı gördünüzmü?11 milyon Euro .4 yıl.Bizim transferi KDV dahil bonuslar dahil toplamını konuşanlar bunu konuşuyormu?
KDV muhabbetini açıkladılar önceki sayfalarda. Kasadan çıkacak tutar 27.5m. Hesabı buna göre yapalım, yaptırtalım. Biz bir transfer yapınca dediğiniz gibi maliyeti şişirildikçe şişiriliyor.

Yabancı kaynaklardan edersonun net bonservisi öğrenilir yaw

Hayır anlamadığım Ederson bildiğin libero kaleci, Uğurcan tamamen çizgi kalecisi biz ne istediğimizi bile gram bilmiyoruz. Bizim oyun sisteminde Uğurcanın iyi oynayabileceğini düşünmüyorum Günay geri alacak kaleyi görürsünüz.
Bu konuda son 2 gundur tamamen eglenmek icin (burayada post ediyorum) utd taraftari youtube kanalinin onana teokilerini izliyorum.

Herif 40 kere kafayi yiyor "sizin de sucunuz cok. Mis gibi de gea vardi ama yok top supuren kaleci gelsin, top yapan kaleci lazim diye salak salak editler yaptiniz...alin size" diye asiri tekrarliyor. Cizgide rezalet oldugu icin kac mac yakti united mesela. Ve 50 Milyona aldilar yanlis hatirlamiyorsam. Altay bile kesti herifi cunku amorim korkuyor onana yuzunden ligde mac verirsem beni yerler diye (herif kenarda panik ataklar geciriyor bu arada hic utd agirligini kaldiramiyor gibi)

Bu konuda heo kafam oraya gidiyor acikcasi. Kaleci once tutsun, digerleri sonraki detaylar olarak bakiyorum.

Dip not: ugurcan dan memnun degilim (hele hele bonservisi ve baskanin bu transfer ozelindeki tutumu - hocaya karsi geldigini dusunuyorum cunku-) ama erende de boyleydim umarim beni yaniltir fazlasiyla. Olan oldu cunku artik donusu yok

Yusuf Demir saymazsak 10 yabancı kaldık. 2 u 23 2 yabancı hakkımız var bence doldurmayacaklar. U23 için 10 gün içinde birileri gelir

11 kemiksiz ise onun bonus ile 13-14 arası olacağını biliyoruz.

44+6 düşünün siz sadece maaşını.

Bonservisi de 13 olsa açıklardı bunlar. Kesin 15-20 arası verdiler. Son günü de bilerek beklediler ki biz kalecisiz kalalım.

City ile önceden anlaşmışlar ama Ederson son güne kadar bizi beklemiş. Bize gelse 7 alacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt