Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan'ın da geldiği senaryoda kadrolar nasıl olur beyler 11'lerinizi görelim

Uğurcan'ın maliyeti açıklansın küfür edeceğim diyordun

Maas kismi kurtardi 6 maas diyordu kevasenin biri bonservis de 27.5 cikti ..Tam sinirda kaldim..
Ulan 70 tane banim var ne meraklisiniz beni sepetlemeye : ) bir de eskisi gibi degil son 3 cezam 1 aydi 1 hafta falan olsa gozunun yasina bakmazdim

Dursun baba yüzünden uğurcanda 10 m euro daha fazla kaçtı popomuza

Bi zahmet bi yere sponsor olsun versin o zararı

valla uğurcanın günayın son maçta yaptığına benzer işler yaptığı çok oldu pas hatası konusunda falan. Çok büyük maliyetle geldi umarım milli maçta bile çok etkili oynar da moralli gelir bizim idmanlara.
bu yıla çok iyi başladı trabzon acayip pozisyon verdi 4 maçta 1 gol yediler

trabzon gibi bi hedefsiz bi takımda oynamak kolay değil bence motivasyon açısından falan, bence iyi olacak

Biz Trabzonspor'a oyuncu verdik mi şimdi?

Fener teklif yaptığında arttırıldı maaşı bu yaz, zaten her sene zam alıyordu.

Kısacası bizde aldığıyla TSde alabileceği arasında fark yok.

Ha bu 27 m euro bonservis verme enayiliğini açıklamaz hele de Hakan için ölücülük yapılan yerde.
Hakan icin bonuslarla 15 uzerine cikilmamasini sacma buluyormusun? Hani diger oyunculara odenen bonservislere bakarsak bence tuhaf.

Yasi var diyecekler ama maasinda ciddi indirime gitmis Hakan.

bu insanlar salak mı abi, 110u 48e bölemeyecek kadar idiotsan yaşama ya, vallahi çıldıracam abi 2 rakamı birbirine bölmekten acizler
KAP bildirimi orada dururken x veya z kişi şunu yazmış diye takip etmemek lazım.

Her şey kamuoyuna açık bir şekilde paylaşılıyor zaten.

beraldo kaynak ne

Yerli kaleci bizde hiç tutmamış hep güney amerikalı tutturmuşuz.Kolombiyadan Mier Brezilyadan Hugo Souza isimleri geçiyordu bunlar bizim alışkanlıklarımıza daha yatkındı.

Maas kismi kurtardi 6 maas diyordu kevasenin biri bonservis de 27.5 cikti ..Tam sinirda kaldim..
Ulan 70 tane banim var ne meraklisiniz beni sepetlemeye : ) bir de eskisi gibi degil son 3 cezam 1 aydi 1 hafta falan olsa gozunun yasina bakmazdin
Amirler artik cok sinirli ve acimasiz hocam, yanlis nefes alana sapliyorlar

Bunlar demekki duran için parayı kulübüne verdiler 25 falan maaşını al nassr ödüyor , direk maaş verseler açıklayacaklardı , takım içi karışmasın diye öyle yaptılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt