- 25 Kasım 2008
- 13.576
- 12.287
- 2.168
Hakan'ın da geldiği senaryoda kadrolar nasıl olur beyler 11'lerinizi görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uğurcan'ın maliyeti açıklansın küfür edeceğim diyordun
Kaptanlik bandi takmasa bile ortasaha ve ilerisini yonetecektir kesin. Saha lideri lazimdi o konuda, katiliyorum.İlkay gibi ciddi futbolcuları seviyorum. Kaptanlardan biri olacaktır.
bu yıla çok iyi başladı trabzon acayip pozisyon verdi 4 maçta 1 gol yedilervalla uğurcanın günayın son maçta yaptığına benzer işler yaptığı çok oldu pas hatası konusunda falan. Çok büyük maliyetle geldi umarım milli maçta bile çok etkili oynar da moralli gelir bizim idmanlara.
60 milyon TL aliyormus orada.
Hakan icin bonuslarla 15 uzerine cikilmamasini sacma buluyormusun? Hani diger oyunculara odenen bonservislere bakarsak bence tuhaf.Fener teklif yaptığında arttırıldı maaşı bu yaz, zaten her sene zam alıyordu.
Kısacası bizde aldığıyla TSde alabileceği arasında fark yok.
Ha bu 27 m euro bonservis verme enayiliğini açıklamaz hele de Hakan için ölücülük yapılan yerde.
KAP bildirimi orada dururken x veya z kişi şunu yazmış diye takip etmemek lazım.bu insanlar salak mı abi, 110u 48e bölemeyecek kadar idiotsan yaşama ya, vallahi çıldıracam abi 2 rakamı birbirine bölmekten acizler
y.demir'le birlikte florya ormanlarında saklanıyorAhmed kutucu nerelerde gören var mı
Sonuç olarak o tarafta da iyileştirilmiş teklif edilen tutar bizim verdiğimiz kadarmış. Maaş konusunda beni memnun etti açıkçası2027'e kadar olan sozlesmesini 4 yil uzatalim demisler ve imza atmis olsaydi o parayi alacakti, ama atmamis. Oyle bir maas almiyordu.
Amirler artik cok sinirli ve acimasiz hocam, yanlis nefes alana sapliyorlarMaas kismi kurtardi 6 maas diyordu kevasenin biri bonservis de 27.5 cikti ..Tam sinirda kaldim..
Ulan 70 tane banim var ne meraklisiniz beni sepetlemeye : ) bir de eskisi gibi degil son 3 cezam 1 aydi 1 hafta falan olsa gozunun yasina bakmazdin
Alkolik bilbaoberaldo kaynak ne
Dun gitme diye yalvarmislar ve bizde kazanacagi paranin fazlasini da vermeye hazir olduklarini soylemis baskanlari. Ona ragmen buraya gelmek istedi.3.2 yazmisti biri herif karin tokluguna oynuyormus o zaman