Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.167
- 67.272
- 5.003
OlmazOlacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OlmazOlacak
ig (ilkay Gündoğan) %99 diyor. Lookman ile görüşülüyor gibi bir ifade var tam belli değil bence
Evet evet szymanski deniyorlar orada ama olmuyor neyse inşallah oyun kurucu bir orta saha alamazlar. İstedikleri kadar kanat alsınlar takım oynayamıyor sıkıntı var.Oraya say sen onlari her mac gobekte oynuyor Szymanksi ve diger yazdiklarim. Asensio da 10 numara icin alinmis gerci onu kanatta da oynatabilirler.
Fred ve Alvarez banko oynar, burada ucuncu isim suan Asensio veya Szymanksi arasinda gecer biraz da oyun planlarina bagli tabi.
cakir,tokat manyagi yapmis
Yangın yapma dur ya .d.d Olası lookman işi için bekletiyorlar eminim.aha yatmış
o yüzden mantıkdışı zatenŞimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü
cakir,tokat manyagi yapmis
Ulan bunla kac sene imzaladik 10 senedir bizde gibi hissediyorumZaniolo kontrat uzatti mi ?yoksa bu sezondan sonra son sezonuna mi girecek?
GSnin ilk puan kaybında passo yakarsınız ortamlarda da en büyük Gsli diye dolaşırsiniz
Barışı sat gitsin o bütçe ile de Lookmanı al. Win-WinŞimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü
5 senede odeyecektik taksitleri ama sanki 4 yillikti?Ulan bunla kac sene imzaladik 10 senedir bizde gibi hissediyorum