Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera’yi Ugurcan ile upgrade yaptik
Mertens’i de İlkay ile
Sağ bek sıkıntısı vardı Singo çektik
Kanat’a bir eleman daha lazımdı Sané çektik
Osimhen’i tuttuk

Şu an mantıklı gözüküyor her şey. Muslera zaten geleni içeri alıp saç baş yolduruyordu son dönem. Mertens sonlara doğru eksik kalıyordu.

Barış giderse Lookman (çok zor) olursa yine emniyet altında oluruz.

Stoper de lazım diyebiliriz ama Arda kumarı tutabilir az da olsa.

Biraz daha şahlandırma imkanımız varsa Hakan sürprizi olabilir.

Oraya say sen onlari her mac gobekte oynuyor Szymanksi ve diger yazdiklarim. Asensio da 10 numara icin alinmis gerci onu kanatta da oynatabilirler.

Fred ve Alvarez banko oynar, burada ucuncu isim suan Asensio veya Szymanksi arasinda gecer biraz da oyun planlarina bagli tabi.
Evet evet szymanski deniyorlar orada ama olmuyor neyse inşallah oyun kurucu bir orta saha alamazlar. İstedikleri kadar kanat alsınlar takım oynayamıyor sıkıntı var.

Eğer başıma bir şey gelmeyecekse Barış 'in mutlu olarak kalmasını Lookman'ın gelmesine tercih ederim.

Barış takım için özellikleri bakımından çok özel oyuncu. Daha ismini duymadığımız Singo diye sağ bek için çat diye 5 milyon çıkarabiliyorsan Barış da 2'ye oynamaz kusura bakmayın. Adam itirazında haklı ama yöntem olarak oaptak menejeriyle beraber çok yanlış bir yol izledi. Maaşını artıracaksın o da özür dileyip oynayacak. Bu işin oluru bu.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü

Şimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü
o yüzden mantıkdışı zaten

stoper + genç kanat alıp kapamalıyız

Barışı sat gitsin o bütçe ile de Lookmanı al. Win-Win

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt