Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar muhtemelen Avrupaya gurbetçileri yazacaklar.(berkan,ahmet,yusuf vs..) Yabancı hakkını da 12 eylüle kadar super lig için kullanacaklar. Saçma sapan islerdeler yine. 3 kontenjan var isim bile geçmiyor.

seni istiyorum ya

A screenshot from a football statistics page showing the performance of Ademola Lookman, a 27-year-old Nigerian player from Atalanta. The page displays his statistics over three seasons (24-25, 23-24, 22-23) with Atalanta, including matches played (M), minutes played (11), goals scored (A), assists (yellow card icon), and red cards (red card icon). The interface includes tabs for Career, Social Flow, Teams, Profile, and Transfers.

Baırş kalırsa Lookman işi olmaz muhtemelen.

ugurcan kutusu ne zaman cikar? store'a baktim bisey goremedim.

Türk oyunculara karşı olumsuz bir önyargı var onlar da bunu hak ediyorlar kabul edelim . Ancak Uğurcan gömüldüğü kadar kötü kaleci değil.

Mesela Fransız vatandaşı olsa bu paralar çok önce verilirdi zaten. Sorun şu ki 29 yaşında Trabzon oyuncusu olarak bence ederi en fazla 15 . Hadi transferi son günü el mahkum olduğu için 20 . Verdiğimiz rakam çok yüksek,ancak iyi bir performans verirse kabul edilebilir.

Uğurcan transferi özelinde ben biraz bu işin siyaset koktuğunu da görüyorum.Trabzon da çok karlı çıktı bu işten. Hatırlarsanız sanırım gene Dursun Özbek döneminde Cavanda almıştık Trabzon'dan ki çok da gereksizdi. O da bir siyaset transferiydi mesela. Uğurcan da tamamen bu şekilde. O yüzden yönetime de çok kızamıyorum,bence bu iş transfer doneminin başından beri belliydi.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt