Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baırş kalırsa Lookman işi olmaz muhtemelen.
Bence yine de olabilir.

Lookman gibi bir transfer ziyadesiyle fırsat transferi ve takımdaki muadili olup olmamasından, kadro mühendisliğinden bağımsız bir eklemedir. Fırsat doğarsa alırsın. Aynı İcardi+Bats varken Osimhen almak gibi. (Bu arada ben Lookman işinin olabileceğini düşünmüyorum da, transferin profili ile ilgili yazmak istedim)

Ben İlkay'ın 7-8 milyon euro net maaştan vazgeçip 4.5'a bize geleceğine hiç ihtimal vermemiştim. 4.5'a gelmesi o da fedakarlığını yapmış. City'de bu sezon alacağını bizden 2 sezonda alacak gibi bir şey.

Lookmanin Baristan daha iyi topcu olmasi burada muazzam katki verecegi anlamina gelmez..Lookman Baris kalirsa cok ekstra olur bizim icin.. 1 ay sonra 28 yasina girecek bir adama da 50-60 milyon verilmez ..

Baris kalsin aklinii futbola versin lookman sonraki is

Barisi sattigimizi fakat gizledigimizi düşünüyorum. Medyaya pompalanan haberler vs. Atalanta bunlarda para bol diyip soymasin diye. Ayni sekilde inter tarafi da
Gorecegiz bakalim yusufla 11 yabanci durumu "gelecek var" hissi kabartiyor ama bakalim neler olacak.

Ozellikle bu sezon gec kalinmisliga cildirmamak elde degil . 15 gun once arkaplanda hakan muhabbeti yapsan belki bugun bitirirdin . Hic bir zaman birden fazla sureci yonetemedi bu yonetim(duzgun sekilde diyelim ya da en azindan)

Şimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü
Vallahi parasına bakarlar.
Yunus 2.5 milyona çıkardı maaşını avrupa diye hevesi olduğunu zannetmiyorum artık. Bir kere gitti ve olmayacağını gördü. Ayrıca bu çocuk haziranda dizinden ameliyat oldu çok aşırı zorluyoruz. Kondisyon sorunu da yıllardır var kendisinde geçiş dönemi için forma süresinde azalmada sorun olmayacaktır.
Lookman da 2 aydır antrenmanlara alınmıyor. Bildiğin osimhen transferine dönmüş durumda, onun da hazır olması vs derken 2 ay geçer kafadan.
Barış kendini affettirmeli. 15 gündür maç koordinasyonu yok. Bence 15-20 gün kadar daha cezalı geçirir içerdeki maçlarda oynatılmaz deplasmanlarda süre almaya başlar.

Devre arasına kadar sorunsuz gideriz sonrasına bakılır hayat bu.

inter “son gün” bahanesini bıraksın o mantıkla o zaman siz akanji’yi city’den nasıl aldınız dün? City size son gün niye geldiniz be oğlum dedi mi?

Verin lan Hakan’ı
Hakan’ı zerre sevmem ama malımızı verin

Bence yine de olabilir.

Lookman gibi bir transfer ziyadesiyle fırsat transferi ve takımdaki muadili olup olmamasından, kadro mühendisliğinden bağımsız bir eklemedir. Fırsat doğarsa alırsın. Aynı İcardi+Bats varken Osimhen almak gibi. (Bu arada ben Lookman işinin olabileceğini düşünmüyorum da, transferin profili ile ilgili yazmak istedim)
Dediğim gibi bana sorsalar düşünmem bile. Tek başına ligi kıracak biri Osimhen gibi.

Torreira - Lemina - Sara - İlkay (+Kaan/Berkan)
Sane - Yunus - Barış - Lookman* (+Kutucu)
Icardi - Osimhen

6 slot için 10 net oyuncu işini kotarmasını bekleyeceğiz hocanın. Sonra kızıyor herkes her maç gönül almak için oyuncu sokuyor diye.

Abdullah kavukcu ilkayla geliyorsa lookman yatmıştır.

Hakan burda zaten hakan için bi yorum yapmıyım

Dünkü süreçten sonra ben;
:crushed:

1 gr heves bırakmadılar. Tarihimizin en iyi ekonomik imkanlarının bu beceriksizler sürüsüne denk gelmesi inanılmaz can sıkıyor.

Kısaca Allah belanızı versin, gittiğiniz günü bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt