Endisem su(lookman isminden haric - fantazi geliyor biraz)Baırş kalırsa Lookman işi olmaz muhtemelen.
Bay kalacak
Cl ye yazacagiz
Neom verecek teklifi
Satip CL listesinden adam kaybedecegiz.
Bu yonetim yapar mi yapar..
Endisem su(lookman isminden haric - fantazi geliyor biraz)Baırş kalırsa Lookman işi olmaz muhtemelen.
Bence yine de olabilir.Baırş kalırsa Lookman işi olmaz muhtemelen.
Gorecegiz bakalim yusufla 11 yabanci durumu "gelecek var" hissi kabartiyor ama bakalim neler olacak.Barisi sattigimizi fakat gizledigimizi düşünüyorum. Medyaya pompalanan haberler vs. Atalanta bunlarda para bol diyip soymasin diye. Ayni sekilde inter tarafi da
Vallahi parasına bakarlar.Şimdi kafa kurcalayan bir husus var. Lookman bir şekilde oldu diyelim. Barış, Yunus, Sane, Lookman. Bunlar maça göre 2'şerli grup olarak rotasyon çevirecekse şampiyonlar ligi maçında hangi 2'li yedek kalmak ister ki? Veya ligde? Mutlaka bir arıza çıkacak bu mevzuda, ben böyle düşünüyorum. Kazan kalkabiliyor istediklerinde çünkü
Dediğim gibi bana sorsalar düşünmem bile. Tek başına ligi kıracak biri Osimhen gibi.Bence yine de olabilir.
Lookman gibi bir transfer ziyadesiyle fırsat transferi ve takımdaki muadili olup olmamasından, kadro mühendisliğinden bağımsız bir eklemedir. Fırsat doğarsa alırsın. Aynı İcardi+Bats varken Osimhen almak gibi. (Bu arada ben Lookman işinin olabileceğini düşünmüyorum da, transferin profili ile ilgili yazmak istedim)
Ya alırsak diye gönderdiler kesin. Listeye yetiştirmediler bari 2 tane adam alsınlar da ligde oynatıp rotasyonu rahatlatalım. İş bilmezlik resmenyabancı almicaksak apar topar niye sutladik zanyolo yu