- 9 Ağustos 2011
- 59.521
- 34.238
- 3.558
Maaşı biraz düzgün olmuş çokta kötü değil.
3 senede edersonun maliyeti daha yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cocukluk aşkın fenere mi döndün!!70 yaşında babama ve sülaleme gsyi bıraktırdım alın gsyi başınıza çalın
bilgim yok diyorHeakkan peki ?
Ulan yıkılırım o zaman var yaEderson patlayacak galiba City hala Donna'yı açıklamadı
Bu kazık başka rengim. Ugurcani satsan satılmaz atsan atılmaz. 36 milyon bi de. Lammens pasaportu bile 15 eder. Kaldı ki ugurcana Lammensten az maaş vermeyeceksin minimum 4 alacak. Birileri kulübün içini boşaltıyor. Bizim hainimiz bitmez brom.Lammens'e 25 bonservis 3 maaşta Ederson'a 10 bonservis 10 maaşta Uğurcan'a 27 bonserviste çok yani her türlü bu kazığı yiyecektik bu kadar yaygaraya lüzum yok.
lammens jelert gibi olabilirdiLammens'e 25 bonservis 3 maaşta Ederson'a 10 bonservis 10 maaşta Uğurcan'a 27 bonserviste çok yani her türlü bu kazığı yiyecektik bu kadar yaygaraya lüzum yok.
Hiç açıklamasınlar daha iyi , hiç bir transferi açıklamayakHala KAP vermedik, Trabzonspor KAP bildirimi yaptı ama bizimkiler yapmadı. Toplu KAP'mı yapacaklar napacaklar.
Sana ilk kez kızgın surat attım. Hakkını helal et üstad.Lammens'e 25 bonservis 3 maaşta Ederson'a 10 bonservis 10 maaşta Uğurcan'a 27 bonserviste çok yani her türlü bu kazığı yiyecektik bu kadar yaygaraya lüzum yok.
Az önce yazdım yaş faktörü de var izleyin uğurcan duha başarılı olacak
Bizimkilerde KAP vermedi ULAAAAN YOKSAAUlan yıkılırım o zaman var ya