Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şuan İlkay geldiği için Hakan için aşırı yangın yapmam Barış'ın da kaldığı senaryoda Lookman çekersek çok garip bir hücum hattı olur, belki u23 genç bir ön libero kiralanır ek olarak

Bu kazık başka rengim. Ugurcani satsan satılmaz atsan atılmaz. 36 milyon bi de. Lammens pasaportu bile 15 eder. Kaldı ki ugurcana Lammensten az maaş vermeyeceksin minimum 4 alacak. Birileri kulübün içini boşaltıyor. Bizim hainimiz bitmez brom.
Lammens çok büyük risk adamın Belçika ligi tek sezonu var Jankat gibi bir şey de çıkabilir.

Transfer döneminin kazanani burhan can terzi oldu

Adam kendini ispatlamak icin bizzat italya ya gitti osimhen transferini yerinden takip etti

Cok elestiri aldi ama taraftarin gözüne girdi bu dönem hakkini vermek lazim
Hakan da gelirse förevini yapmış oluyor

Bu arada maliyetleri ve transferleri konusuyoruz ama gelelim teknik konuya.

Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.

Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.

20250902_013649.webp

Ts fb maçından sonra alalım uğurcanı
Son hizmeti olsun ts ye

Ben Ugurcan'in yan top zaafiyetinden korkuyorum. Odedigimiz bonservis A+ potansiyel kaleci icin odenen rakamlar. Gercekte oyle bir kaleci almadik simdi egri oturup dogru konusalim.

Umarim yan ve duran toplarda apuk sapuk goller yemez klasik Turk kalecilerde oldugu gibi.
Yan topu iyi olan kalecimiz olduğunu hatırlamıyorum o yüzden pek dert etmiyorum :asd:

Osimhen
Barış-ilkay-yunus
Çalhanoğlu-Lemina
Eren-Apo-Sanchez-Singo
Uğurcan

Yedekler;

Günay
Sallai
Sane
Sara
Torreira
Jakobs
Arda
Berkan
Kaan
Icardi
U23 stoper

Vay babayın​

bu konuda en büyük avantajımız duran top savunmasında Singo Davinson Osimhen gibi isimlerin olması, adam paylaşımı iyi çalışılırsa kaleci zaafiyeti azaltılır ,bence en büyük eksiği pas konusu Uğurcan'ın kısaları iyi uzunları çok kötü

Bizim yabancı sayısı niye bu kadar az kalıyor lan onu bari dolduralım.

Uğurcan
Günay

Singo(1) - Sanchez(2) - Abdülkerim - Eren
Sallai(3) - Kaan - Transfer(4) - Jakobs(5)

Hakan - Torreira(6)
Lemina(7) - Berkan

Barış - İlkay - Lookman(8)
Yunus - Sara(9) - Sane(10)

Osimhen(11)
Icardi(12)
Ahmed​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt