Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse yönetimi suçlamasın. Diğer kalecilerin ile olan sorun bonservis olmadıki. Maaşı makul seviyelere çekmek istediler. Biz Ederson a 15 veremezmiydik ki gittik 2 katını Uğurcan a verdik.

Bu noktada aslında şerh düşmüştüm ilk yoruma, seviye çok düşük diye. Yani aslında tamamen katılıyorum ben de böyle düşünüyorum. Ama işte seviyeli bir rekabet olsa daha kaliteli bir lig ve futbol olabilir diye de düşünüyorum, bu tabii tüm paydaşların görevi, başta mevcut TFF ve zihniyetiyle seviyeli bir lig çok zor. Noktasına kadar katılıyorum ama dediklerine :love:
Yükseleni aşağı çekmeye çalışmak yerine dediğin gibi o seviyeye bizde çıkalım diye uğraşıldığı günleri görürsek güzel olur tabii ki ama maalesef mevcut ekosistem bunun tam tersi 🫂

Ya hakan ya istifa tweetleri atılsın. Bugün hakan işi olmalı. Rüyamda hakana 20 m teklif edip alıyorduk

ts den 3 küsür alıyoken bizde 2.2 fln alacak bu sene

belli ki maas kismi mühim bi kriter olarak belirlenmis kaleci isinde

madem öyleydi ederson ile niye ugrasildi

celiskiler mevcut

Hakanı zorlamalıyız. Son bi şarkı

celiskiler mevcut

Uğurcan bizden alacağı maaşdan kesip bonservise ekletmiş

Ts daha fazla kazansın diye

Dün konuşuluyordu sosyal medyada

celiskiler mevcut

Özbek baştan beri uğurcanı istiyordu, uğurcanı alamama durumuna karşı edersonu stepnede tuttu bence ama bu kadar beklemenin ne yararı oldu anlamadım. Son gün 27.5 sıkıp aldın, biraz daha erken alsan 20ye bitmez miydi? Her transferde bekledik ama uyguna da alamadık. Garip bi durum var

celiskiler mevcut

TS ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadardı şimdi bunu GS ile 2030'a çekmiş oldu. Kafadan 3 yıl daha yüksek ücret kazanmaya devam edecek kendi adına olumlu buradan bakarsak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt