Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde şu goygoy muhabbeti bittiyse artık gün içinde bitmesi gereken Çalhanoğlu, kanat ve sol stoper transferleri için yangın yapılmalı. Kadrodaki majör eksiklikler hala duruyor.

Fenerin durumuna düşeriz hakanı almazsak ah alırız.

Bitmiş bitik bir topçu olsa neyse, adam zirvesinde Gs'ye gelmek istiyor. Belki sen ben yapmayız böyle birşey.

Bu çocuğu hayal kırıklığına uğratmayın. Ayrıca orta saha rotasyonumuz içinde şart.
Biz Hakan’a teklif veriyoruz kulübü salmıyor Benfica ile aynı durum değil

Hakan icin bonuslarla 15 uzerine cikilmamasini sacma buluyormusun? Hani diger oyunculara odenen bonservislere bakarsak bence tuhaf.

Yasi var diyecekler ama maasinda ciddi indirime gitmis Hakan.
Eğer Avrupa'ya yetişmezse 15 altına almamız gerekiyor, Avrupa'ya yetişirse biraz çıkılabilir.

Orada net 7 alırken burada net 4'e okay demesi de delikanlılık, Fener'e 10 m euro nete gidecekti.

Hadi abi nerede yabancı transferler bir genç ortasaha bir de kanat forvet

Ne düşünülüyor bilmiyorum ama Fener kaleye Ederson'u koyarak kendi topuğuna sıktı gibi geliyor bana. Bizim kaleye gelen atak sayımız düşük. Genelde top bizde oluyor ve hakim oyun oynamaya çalışıyoruz. O yüzden ayakları iyi bir kaleci çok fazla işimizi görebilirdi. Kaleye gelen toplarda da idare edebilirdik. Fener tarihi boyunca çok az topa sahip olma takımları kurdu. Mou'nun kurduğu kadrodan da topa sahip olma takımı çıkması çok zor. Fener baskı yediğinde beklediğini bulamayacak bana göre Ederson'dan. Maaşı da 11 açıklamışlar belli ki çok daha fazlası. Bu Galatasaray kompleksiyle bizi yakalamalarını çok zor görüyorum.

Son düzenleme:
Eğer Avrupa'ya yetişmezse 15 altına almamız gerekiyor, Avrupa'ya yetişirse biraz çıkılabilir.

Orada net 7 alırken burada net 4'e okay demesi de delikanlılık, Fener'e 10 m euro nete gidecekti.
Harbi 4e gelirse, barış alper otursun bi düşünsün. İt menajerler nasıl tufaya getirdi, düşünebilme kabiliyeti varsa bi gözden geçirsin

Gündogan konusunu bir gurbetci olarak benim acmam gerekir aksini iddia eden antu'ya gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt