Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
Transfer dediğin 20-30 milyondan aşağı olmaz.ne öyle fakir gibi 5-10 a oyuncu mu alınır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
su samıyenın elınden tabletıni alın kulube zarar verecek ılerde!
Mactan macina gore degisir ama Hakan'i goremiyorumleminayı sol stoper cekıp
sanchez-lemina
sara-torrera
ilkay
yapsak
Yalan bonservis aciklamayip, maas mi acikladilar??Fenerbahçe, Ederson'a yıllık 11 milyon euro maaş ödeneceğini KAP'a bildirdi.
hakan gelmıyorMactan macina gore degisir ama Hakan'i goremiyorum
ugurcanin resmini bile koymamislar
singo stoper üstad gerçek mevkisiClye apoyla gitmek rakiplere guven verir.
Fb'nin bağladığı paradan bağımsız Uğurcan'ın bonservise 10 kağıt fazladan verdik. Yönetim bunu sponsor, bağış olarak vermeli.Osi'ye 75 verince de şok olmştuk, piyasadaki diğer santrfor transferlerini gördükçe ucuza bile almışız dedik.
Şimdi de dün haklı olarak Uğurcan için verilen 27.5 bonservisi şok edici bulduk.
Fb sağolsun bir gün sonra 3 yaş daha büyük bir kaleciye 55 m euro bağlayınca biraz rahatladık yine.![]()
tam olarak bundan bahsediyorum süreç burdan dönmez. gitmesi hayrımıza olur. ha kalırsa da mücadelesiyle kapatır gene insallah diye ummaktan baska caremiz yok. her sene tökezlediğmiiz bi yerler oluyor buralarda barıs okları çekecek üstüne. gercek bu.Ben sahada Barisi görmek istemiyorum yaw. Nasil isinacagiz bilmiyorum.
Bi de maçlarda her zamanki kazmaliklarini yapınca görmezden gelip genel faydaya bakan bir kesim vardi. Artik oyle bir kesim yok. Artik her hatasi goze batacak. Bu sene baris başlığında senlik var.
Kalecilik istatistiği yok mu kral .d.d
Singo sag stoper, solda zor. Davinson da solda oynamayı hic sevmiyor.singo stoper üstad gerçek mevkisi
yokKalecilik istatistiği yok mu kral .d.d