- 9 Ağustos 2011
- 59.526
- 34.257
- 3.558
ister myiiz barıs gitsin lokman gelsinBaris'in satisi ve Lookman görüsmesi es zamanda yürütüldügünü düsünüyorum bugün bu konu isinir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ister myiiz barıs gitsin lokman gelsinBaris'in satisi ve Lookman görüsmesi es zamanda yürütüldügünü düsünüyorum bugün bu konu isinir bence
Barışa rağmen lookman isteniyo.zaniolo gitti cunkuBaris'in satisi ve Lookman görüsmesi es zamanda yürütüldügünü düsünüyorum bugün bu konu isinir bence
barıs daha iyi topcuister myiiz barıs gitsin lokman gelsin
ister myiiz barıs gitsin lokman gelsin
Kobbie Boateng Mainoo binsin uçağa.Acaba Manchester'den baska oyunculari mi bekletiyoruz
olm ne kadar zam almıs olabilir 2 civari bizden kazanıyordu. 12 karsı taraf veriyordu. 5 e falan mı cıkardık sanki oturacak kaldığı yerde. bu sene oyna seneye zamlayacağız dedilerse ayrıBarışa rağmen lookman isteniyo.zaniolo gitti cunku
Barış zam almis bizden.kalacak dendi dun gece
Demir giderse 4150 milyon euro para harcıyoruz 3 tane yabancı hakkı boş duruyor halen.Planlama yanlış yapılıyor.
barısı tutup lokman cekelimbarıs daha iyi topcu
birakmiyorlar onu maalesefKobbie Boateng Mainoo binsin uçağa.
GSnin ilk puan kaybında passo yakarsınız ortamlarda da en büyük Gsli diye dolaşırsinizİlkay 4 maasa gelmisadam nerdeyse masraf olmasin diye otobusle gelecekmis
Bu muhtesem olur mesela cünkü Lookman'in hazir hale gelmesi 1.5-2 ay süre alacak..Barışa rağmen lookman isteniyo.zaniolo gitti cunku
Barış zam almis bizden.kalacak dendi dun gece
Çok anormal bir durum Sampiyonlar ligi listesi verileceği gün kanat rotasyonu zayıf.Demir giderse 4