Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
barısı tutup lokman cekelim
ne kadro olur anasını satayim.
rotasyonun içinden geçeriz isimleri kadar oynasınlar yeter.
kiralık zorunlu opsiyonlu alırsak

barışı seneye satarız o parayla lookman cekeriz işte

1 sene ikiside oynar bizde

Ederson 11 m euro alıyormuş vay arkadaş şu rakamları bizde alsa kıyamet kopardı Uğurcan işi çok daha makul olmuş.
Bizde senelik 6 civari maas alacakti kendisi ama sonra baskan vazgecti, zaten bizimkiler 10 uzeri bonservis vermeye sicak bakmiyordu maasindan dolayi. Belki de bu yuzden Ugurcan'in alinmasi daha iyi oldu bizim icin. Gerci onun icinde fazla bonservis verdik, en azindan maasi uygun.

Bizde senelik 6 civari maas alacakti kendisi ama sonra baskan vazgecti, zaten bizimkiler 10 uzeri bonservis vermeye sicak bakmiyordu maasindan dolayi. Belki de bu yuzden Ugurcan'in alinmasi daha iyi oldu bizim icin. Gerci onun icinde fazla bonservis verdik, en azindan maasi uygun.
Valla konuşulan rakamlardan fazlası olabilir gibi geldi belkide ondan olmadı yoksa bonservis konusunda fenerle aynı seviye 12 m euro'ya çıkardık diye tahmin ediyorum ama demek ki alınmamasındaki konu buna benzer bir konu olabilir.

Yaş, sözleşme süresi, maaş açıkçası şu rakamlara Ederson alınsa öyle bir kalecilik performansıda olmayan bir kaleciden ayağı iyi diye alındığı taktirde 2 gün sonra kavga kıyamet koparmış.

Ayağı'da bir yere kadar kurtaramamaya başladığı an mevzu kopacak. :asd:

Gz1Avs3XAAAWTl9

Gz1AxSXWoAA7RT1

Ne düşünülüyor bilmiyorum ama Fener kaleye Ederson'u koyarak kendi topuğuna sıktı gibi geliyor bana. Bizim kaleye gelen atak sayımız düşük. Genelde top bizde oluyor ve hakim oyun oynamaya çalışıyoruz. O yüzden ayakları iyi bir kaleci çok fazla işimizi görebilirdi. Kaleye gelen toplarda da idare edebilirdik. Fener tarihi boyunca çok az topa sahip olma takımları kurdu. Mou'nun kurduğu kadrodan da topa sahip olma takımı çıkması çok zor. Fener baskı yediğinde beklediğini bulamayacak bana göre Ederson'dan. Maaşı da 11 açıklamışlar belli ki çok daha fazlası. Bu Galatasaray kompleksiyle bizi yakalamalarını çok zor görüyorum.
Onunde birden 5 saniyede topu geri kazanan city kadrosu olmayinca ederson'un zorluk cekecegi de asikar (gecen seneyi ornek alirsak ,city oyunda sorun yasadiginda sorunlar yasadi)

Açıkçası Sane’dense Lookman daha iyi olurdu bizde.
Ben mevcut kanat rotasyonunda bile an itibariyle Sane‘yi oynatmam. Yunus ve Baris‘i kesmem.

Erken konusmak istemiyorum ama ben Sane‘nin tutacagini düsünmüyorum bizde.

Büyük topcu o ayri ama herif umursamaz, Bayernliler bile elestiriyordu bu konuda kendisini.

Açıkçası Sane’dense Lookman daha iyi olurdu bizde.
Adminim kontenjan varken uygun maliyetlerle geçen seneki Osimhen sürecine benzer bir süreçle alamaz mıyız Icardi'nin durumunu düşününce Barış'ı ara sıra forvete atıp Lookman kanat ya da Lookman 10 atıp Barış kanat gibi çeşitli mevkilerde de kullanabiliriz diye düşünüyorum.

Uğurcan transferde kimin önünü açtı bi bilsek

10 yabanci ile clye mi gidilir lan

Alper adminim burda 50 kere söyledim. City 15ten bir kuruş aşağıya vermeyeceğini bildirdi. Fbli medya en son 12+2 yeni teklif yapıldı demişti ne hikmetse bir anda 11m diyolar bonservise. Ben adım kadar eminim bonservisi 15. Çünkü donnarumma nin yari bonservisini çıkarmayı inat etmişlerdi ki onu da 30+bonusa aldilar diye biliyorum. Hee şunu da söylemek lazim yine ayni medya dün 8m+2 şampiyonluk bonusu derken hasirt diye kapa 11m maaş düşmesi de dediklerimi destekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt