GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 122

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
418,1K
Sayfa
122/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thumbs_b_c_9f1a1101d795907560070fc0ed068690.webp

uğurcan 27 m işine ne diyorsun rtaş
Pahalı rts ama son gun tsyi anca boyle ikna edebilirsin. Haziranda ugurcana asla gelmesin diyordum, 1 eylülde iyi ki aldik diyorum. Beceriksiz yonetim sagolsun.

Uğurcanın maaşı cok uygun. O da muhtemelen bonservis cok pahalıya gelince maasinda fedakarlık yaptı. Bizim kaleciye ayırdığımız para maksimum 25ti sanirim.

Aslında olmaz. Forvet arkası da oynuyor adam.

-------------------osimhen--------------------
--barış-------------lookman-----------sane---
Çocuk kanat çıkışlı taa İngiltere'den beri bildiğim bir oyuncu ve zamanla oraya evrildi daha doğrusu Gasperini orada kullandı.

Mevki gözetmeden genel olarak yazdım Barış kalırsa ön taraf bayağı kalabalık oluyor.

Barış'ı satmadığımız bir senaryoda yedekte oturtmak zor. Yunus'un durumu ortada. Sane zaten b.k gibi bile oynasa yarım sezon hep ilk 11 çıkacak.

Sara-İlkay var. Bunlar 3'lü orta saha da zaten forvet arkası için ilk adaylar. Gelsin Lookman sıkıntı yok da işte takım içi dengelerde hangisi oturacak?

Bu arada forvet arkası oynamak için bana göre ne yeterli tekniği var ne de oyun zekası. Sistemde orada kullanılabilir ama ona göre sitem yapman lazım.

Hocanın zaten bir oyun sistemi var kendince. 1 adam için onun dışına çıkacağını sanmıyorum. Osimhen başka bir şey Lookman başka bir şey.

Haa Osimhen mutlu olacak diye arkadaş arıyorlarsa gitsin alsınlar. Zaten herkese para saçtık ona da veririz ha bir eksik ha bir fazla. Okan hoca düşünsün.

ya burhan mal mısın nesin sen

az önce transfer yüzde 20 diyordu

şimdi Hakan ın alınacağı düşüncesindeyim diyor.

keline şaplattığım seni

Hakan bu sene olmuyorsa daha sonra olur, orta saha rotasyonu ilkayla iyi oldu. Hakanda gelirse gercekten birilerini yedek birakscaksin. Saraya büsürü yatirim yaptik bosa gider. Zaten sara ilkay hakan benzer oyuncular. Daha sonra hakan ilkaydan bayragi devir alir. Aslinda alternatif alincaksa leminaya alinmali ona birsey olursa yanariz cünkü ona benzer oyuncu yok. Torreira bile daha pasör oyuncuya evrildi. Bu yüzden onyedikayi yokladilar. Ama her yerede benzer oyuncuyu alamiyorsun iste. Lookmane hayir demem ama herif önde her yerde oynar. Asil mevkisi de forvet arkasi mertens gittikten sonra aradigimiz adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt