Hasan Bekir
Berlin Panteri
TS, 15 milyon fiyat çekiyormuş Konya. Uğurcan'a 10 milyon fazla para verdik o parada ligde baz takımlara dağılacak gibi.kim istiyor konya kalecisini
TS, 15 milyon fiyat çekiyormuş Konya. Uğurcan'a 10 milyon fazla para verdik o parada ligde baz takımlara dağılacak gibi.kim istiyor konya kalecisini
Mantikli olur gayetyok la onu demiyom 15 + sonraki satistan %25 pay konyaspora
Bu dayı kimdi ya güvenilir mi
Ts isteyecektir (ben olsam dusunurum)kim istiyor konya kalecisini
TS, 15 milyon fiyat çekiyormuş Konya. Uğurcan'a 10 milyon fazla para verdik o parada ligde baz takımlara dağılacak gibi.
O nasıl olacak yeni Kerem'i aldılar oraya? Lookman bize de Fb'ye de gelmez gibi. Bize gelmesi için Barış'ın gitmesi lazım.Kobanispor lookman işine giriyormuş.
Bial kova değil miydi lanTs isteyecektir (ben olsam dusunurum)
O olmazda kayseri Bilal, hazir problem yasadi gecen hafta
UA artık eskisi kadar ağırlığı yok ha bu arada destek vermeleri de çok doğru bana göre. Daha toy bir açıklama beklerdim onlardan yanılttılar beni.Taraftar bağ konusu UA dışında ciddi sıkıntı, çıkıp toyluk ettim bir an gaza geldim hatalıyım özür dilerim demediği sürece de hep inceden bir kopukluk olacak , en ufak sıkıntıda tamamen kopacak.
Biz almayalım diye yapıyorlar zaten. Barış gitmeden bence de olmaz o iş. Zaten zaman da kalmadı.O nasıl olacak yeni Kerem'i aldılar oraya? Lookman bize de Fb'ye de gelmez gibi. Bize gelmesi için Barış'ın gitmesi lazım.