Total olarak konyaspora sovmus olabilirim sahsen.Doğru sonraki Fener maçında 7 yedi diye sovmustunuz
Total olarak konyaspora sovmus olabilirim sahsen.Doğru sonraki Fener maçında 7 yedi diye sovmustunuz
Adeyemi isterimlookman dışında daha genç ve daha makul fiyatlı alabileceğimiz kanat var mı
barıştan aldığını olduğu gibi lookmana gömersen seneye satacak ne oyuncun kalır ne arsan
lookman kiralık düşünülsün derim
cünkü itler bu ite dakika dakika servis etmeyi seviyorlar. simitçi buna dakika dakika haber verdigi yokAdam antrenmana çıkacak neredeyse satılık it yeni yazıyor. Fener olsa dakika dakika yazardı.
Salon takımııııı Loookmannnnnnnnnnnnnnnn
İngiltere'deki uçak bekletiliyor gibi bi şey yazmışBen hiç göremedim öyle bir bilgi
Adeyemi isterim
Icardi osimhen yunus sane barış ilkay lookmanBen de ilk basta bu sekilde dusunuyordum. Ama sonra su aklima geldi;
1. Baris'in sagi solu belli olmaz. Diyelim ki bizde kaldi. CL + WC den sonra banko gider.
2. Lookman gibi biri de bu sartlarda bir daha karsimiza cikmayabilir.
Hazir firsat varken veya varsa bu beceriksiz yonetimin yapamayacaklarini da dusununce alinmali fikir daha agir basti.
Geriden geliyorsun üstad uçak havada serenad yapıyorİngiltere'deki uçak bekletiliyor gibi bi şey yazmış
Salon takımııııı Loookmannnnnnnnnnnnnnnn
bu da işin ayrı boyutulookman dışında daha genç ve daha makul fiyatlı alabileceğimiz kanat var mı
barıştan aldığını olduğu gibi lookmana gömersen seneye satacak ne oyuncun kalır ne arsan
lookman kiralık düşünülsün derim
kesinlikleUA artık eskisi kadar ağırlığı yok ha bu arada destek vermeleri de çok doğru bana göre. Daha toy bir açıklama beklerdim onlardan yanılttılar beni.
İş Barış'da bitiyor ama taraftarın duymak istediği cümleleri de söyleyecek gibi durmuyor. Hoca iyi kalkan oldu artık sıra onda bir zahmet 1-2 kelam etsin artık.
Maldan abisinin arkasına yeterince saklandı artık çık erkek gibi konuş. Yazık oldu onca emeğine.
Tırnaklarıyla buraya geldi hiç kimse önünde duramazken kendi kendini durdurdu.