Uğur Güleryüz
Parçalı Üye
italya içi saçma ama şuan bize kiralamaları mantıklı artık
Gelirse Hakan gelir, Lookman konusunda bir ihtimal vermiyorum zaten Baris kaliyorsa alinacagini sanmam.
Benim baronum artıkBu donemin yildizi net olarak japon tolgahan herif dun herkes restes derken ugurcani bile bildi.. O yazmadan veya yabanci kaynakli bir haber olmadan gaza gelinmez
Bunu yapamayız ki. Sosyal medyada yazıldı etti de taraftar görüşü başka, kulüp tutumu başka. Barış için en fazla kadro dışı bırakma olurdu 1-2 hafta, bir nevi oldu zaten."Galatasaray'in tutumu da garip. Hadi maas oyle yuksek degil diye kiralamak pek umurlarinda degil desem, koca sezon oynatmayacaksa degerini kaybetmeyecek mi Baris"
Denebilir bu dusunce ile
evet 36 a aldık var mı itiraz demek lazım hepsine . para bok alıyoruz size neMedya algıya baslamis. Ugurcani 33+3 e mi almissiz. Tüm transferlerde arti KDV yazar bunlar KDV li fiyatı söylüyorlar
Reis hakanı her zaman savunan biri olarak söylüyorum çok fazla büyütüyorsunuz.Bizim orta sahaya bisuma tarzı adam lazım.Lookman zerre umurumda değil. Hakan'ı istiyorum.
sabaha kadar yazsınlarMedya algıya baslamis. Ugurcani 33+3 e mi almissiz. Tüm transferlerde arti KDV yazar bunlar KDV li fiyatı söylüyorlar
İlkay haric tek transfer ikisi de kendince uygun maliyetlerle
Hakan diyen hahah
Lookman diyen kalp
ben basmistim 100 orandanbiz harbiden nando gol atara kasa bastık heralde