Bergwall ve Tell gelsin hemen baslasin
fb almaz rdaş zaten bi sürü kanat oyuncusu oldu bunlardaorada x faktör lookman fırsatı varken
hakan yangını yapan gslilere sadece gülebiliyorum
elimden birşey gelmiyor
gerçekten trajikomik
fb alırsa fb şanpiyon olacak
osimhen transferinin aynısı bu tranafer
Kacukcu; Yunus var Barış var Sane var kim oynayacak vol 2
dostum ali koçla görüşen kişi yarın bir gün arkasını deldirir gider gs taktiklerini 11'ini ali koç abisine verir
nitelik olarak öyle ama sayıyı doldurmak lazım. ben sallai'yi pek tutmuyorum önde.zaniolonum kalması ile gitmesi arasında rotasyon kalitemiz açısından fark
Ekli dosyayı görüntüle 301823
fb almaz rdaş zaten bi sürü kanat oyuncusu oldu bunlarda
yok çok para harcadılar sanmıyorum alacaklarını 50 istiyor atalantaacunmusun furkancığım
aynı mantık
Yusuf demir kadroya bile girmiyo.kopek muamelesi görüyor ama hala oyuncu almiyoruz10 yabancımız var ve bu durum komik.
Diyecek bir şey yok. Kaleci ve orta sahada yaş işlerini de benzer sanıyorlar. Bu arada algı her şey daha 1 ay önce Hakan- Fb zamanı o gazeteciler üzeri haber vermeleri ve o zaman mesajları hatırlıyorum bir de şimdi atılan mesajları. İtalya medyası Hakan'ı 20 üstü teklife rağmen bırakmayacak İnter deniyor burada 15'e almadılar diyorlar komedi gibi. Bu yönetim her şeyi hak ediyor o ayrı mevzu.Uğurcana 27 verdik hakan içinde 20 verecekmişiz klasik liseli ergen yorumları