Yok direkt listede dendi bana 2 hafta once abiBergvall olmaz da Odobert ben de düşündüm. Solomon Tel fln da olabilirdi
Yok direkt listede dendi bana 2 hafta once abiBergvall olmaz da Odobert ben de düşündüm. Solomon Tel fln da olabilirdi
100 versek yine ağlarlar bunlara iyilik yaramıyor kupalarına falan el koysak sempati duyarlar heraldeHayatlarinda goremeyecekleri bonservisi verdik. Neyin nefreti yahu?![]()
Yedeksiz CL'e gidiyoruzUğurcan ve singoya verilen 60 milyon canımı sıkıyor
gelmeyecek kimse.Atıyorum kanata odobert dedik mesela , adam clde oynamayacak gelir mi buraya ? Kim gelsin daha cl yokken takımaKanat gelir stoper de ortasaha da ama lig icin gelecek işte o kotu
Barış yok hayal görmeye gerek yokBarışi %100 sayarsak tek eksik stoper
Yunus Sane Barış Sallai var nereye kanat transferi yapiyorsun
sallamışlar kardeşm adamdan faydalanıyor tottenhamYok direkt listede dendi bana 2 hafta once abi
kontenjanı dibine kadar kullanmak zorunda mıyız yawNeden 2 yav. 4 tane hakkımız var son 2 sene ortalaması 58 dakika olan herifi birde İlkay falan gelmişken hala kadroda tutmak ahmaklıktır bu saatten sonra.
Şuan ne olursa olsun 20li yaşları için fırsat transferleri zamanı kalan 13 gün ciddi anlamda akıllı bir planlamayla makineye çevirirsin takımı. Alınacak olan oyuncu filtresi belli.
Benim korkum Ocağa kadar ne yapacağımız. Hayırlısı olsun ama Şampiyonlar ligine takviyesiz girersek işimiz çok zor. Hayır Hakanı geçtim elinde ki Zanioloyu neden gönderiyorsun yerine adam almadan.Ağzından yel alsın… Hakan olacak bence… en kötü ocak ayında beleşe imza atacak…
İlkay'da City'den 1 yıllda alacağı parayı biz de 2 yılda alacak mesela bu fedakarlık olmuyor mu? Hakan çok iyi oyuncu buna hiç bir diyemem ama karakteri için aynı şeyleri diyemeyiz.yok olmasın ilkay öyle fedakarlıklar falan yapmadı , Hakan kadar iyi oyuncu da değil güncelde.Barça'dan ayrılırken gelseydi olurdu örnek o da.
Zanıoloyu hiç beğenmem istemem de ama bu denklemde o malın maaşını ödeyip neden kiraladık? İnanılmaz saçma işler yaptılar yine.Köhn kalsaydı o zaman, kanat forveti yedeklerdi
ben bu yıl bol bol özellikle ligde sallai-singo-davinson-eren 4lüsünü göreceğimizi düşünüyorum@Cafer Güney
sallai hem sağ bek, hem de kanat rotasyonunda +1 sağlıyor işte? evet bir kanat daha alınabilirdi ama bence %100 elzem bir eksik diyemeyiz.
İşin komik tarafı dursun özbek dün başkan olmuş gibi yorumlar yapılıyor adam her sene hedef avrupa diyip her sene kaos yaşatıyor kulübe ama başkana hala inananlar var sezon sonu şampiyon olsak bile yönetim değişmeli artıkDiyecek bir şey yok. Kaleci ve orta sahada yaş işlerini de benzer sanıyorlar. Bu arada algı her şey daha 1 ay önce Hakan- Fb zamanı o gazeteciler üzeri haber vermeleri ve o zaman mesajları hatırlıyorum bir de şimdi atılan mesajları. İtalya medyası Hakan'ı 20 üstü teklife rağmen bırakmayacak İnter deniyor burada 15'e almadılar diyorlar komedi gibi. Bu yönetim her şeyi hak ediyor o ayrı mevzu.
Senin hemşehrin yüzündenBenim korkum Ocağa kadar ne yapacağımız. Hayırlısı olsun ama Şampiyonlar ligine takviyesiz girersek işimiz çok zor. Hayır Hakanı geçtim elinde ki Zanioloyu neden gönderiyorsun yerine adam almadan.
Yusuf'u saymiyorum zaten oynadigi yokYoldaydim kim gitti? Yusuf?