GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 172

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,6K
Sayfa
172/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış efendi top oynamaya niyet ederse sol stoper hariç major bir eksiğimiz yok gayet güzel bir kadro kuruldu. Çok rahat ilk 24 yapması lazım bu kadronun

Neden 2 yav. 4 tane hakkımız var son 2 sene ortalaması 58 dakika olan herifi birde İlkay falan gelmişken hala kadroda tutmak ahmaklıktır bu saatten sonra.
Şuan ne olursa olsun 20li yaşları için fırsat transferleri zamanı kalan 13 gün ciddi anlamda akıllı bir planlamayla makineye çevirirsin takımı. Alınacak olan oyuncu filtresi belli.
kontenjanı dibine kadar kullanmak zorunda mıyız yaw

2 tane daha yaparlarsa öpüp başımıza koyalım

yok olmasın ilkay öyle fedakarlıklar falan yapmadı , Hakan kadar iyi oyuncu da değil güncelde.Barça'dan ayrılırken gelseydi olurdu örnek o da.
İlkay'da City'den 1 yıllda alacağı parayı biz de 2 yılda alacak mesela bu fedakarlık olmuyor mu? Hakan çok iyi oyuncu buna hiç bir diyemem ama karakteri için aynı şeyleri diyemeyiz.

@Cafer Güney
sallai hem sağ bek, hem de kanat rotasyonunda +1 sağlıyor işte? evet bir kanat daha alınabilirdi ama bence %100 elzem bir eksik diyemeyiz.
ben bu yıl bol bol özellikle ligde sallai-singo-davinson-eren 4lüsünü göreceğimizi düşünüyorum

ondan mütevellit bence 1 isim daha gerekior ön tarafa, ahmed biraz ışık verse ona da gerek yok derdim de

Diyecek bir şey yok. Kaleci ve orta sahada yaş işlerini de benzer sanıyorlar. Bu arada algı her şey daha 1 ay önce Hakan- Fb zamanı o gazeteciler üzeri haber vermeleri ve o zaman mesajları hatırlıyorum bir de şimdi atılan mesajları. İtalya medyası Hakan'ı 20 üstü teklife rağmen bırakmayacak İnter deniyor burada 15'e almadılar diyorlar komedi gibi. Bu yönetim her şeyi hak ediyor o ayrı mevzu.
İşin komik tarafı dursun özbek dün başkan olmuş gibi yorumlar yapılıyor adam her sene hedef avrupa diyip her sene kaos yaşatıyor kulübe ama başkana hala inananlar var sezon sonu şampiyon olsak bile yönetim değişmeli artık

scout ekibi ne iş yapar?

her bütçeden her ihtimali düşünerek topçu listesi olmalıydı şimdiye. adam gibi çalışıp işlerini yapsalardı son gün de olsa daha önceden scoutladığın 3-5 milyona genç bir adam alıp değerlendirirdin.

ama bizde bırakın listeyi hiçbir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt