GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 173

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,7K
Sayfa
173/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1756821164669.webp

%100 gs

Genc bir forvet bile alinabilir bu durumda, oyle 10 milyon euro falan olmasina da gerek yok.
Millet Afrika'dan falan getiriyor 18-19 yasindaki cocuklari, sende yapabilirsin o tarz bir transfer en azindan yedek dursa ben niye yedekteyim demez.
Elinde satılabilir asetlerin hepsi gitti. Seneye bulgur tarhana filan satar transfer yaparız artık. Adı sanı duyulmuş oyuncuları almak kolay. Ama 2 tane de 20 yaş çekeceksin ki bir anlamı olsun.

İlkay'da City'den 1 yıllda alacağı parayı biz de 2 yılda alacak mesela bu fedakarlık olmuyor mu? Hakan çok iyi oyuncu buna hiç bir diyemem ama karakteri için aynı şeyleri diyemeyiz.
yav hala daha oyuncu üzerinden laf söylüyorsun elmayla armut karşılaştırmaya gerek yok anlıyorsun ne dediğimi sen de.İlkay'ı city bırakıyordu zaten , karşısına alacağı kulübü yoktu yani şimdi bu orkun-kerem-hakan durumlarıyla aynı mı ? 4e de okey dedi ilkay hiçbir şey yapmadan getirdin , kulüp ne yaptı mesela burada ? Hiçbir şey.İlkay kadar rahat transfer yoktu zaten.Şimdi bu Hakan'la aynı mı ? Serbest oyuncu aldık.Hakan serbest olsa onu ben de alırım zaten gidip.27 Uğurcan'a veriyorsun , gs için her şeyi yapan adama fedakarlık yapıp , arkasında durmuyorsun.Bundan bahsediyorum zaten Orkun ve Kerem örneğinden de bariz belli.
Hakan bu yangını fb için yapsaydı ali koç dün milli takımdan önce indirmişti istanbula.

ben bu yıl bol bol özellikle ligde sallai-singo-davinson-eren 4lüsünü göreceğimizi düşünüyorum

ondan mütevellit bence 1 isim daha gerekior ön tarafa, ahmed biraz ışık verse ona da gerek yok derdim de
davinson sol stoperde çok zorlanıyor
23-24'te solda oynadığı bir kaç maçta felaket oynamıştı
o iş olmaz bence.
singo oynayabilir mi bilmiyorum.
apo oynamaya devam eder yüksek ihtimal.

Gece 3 mü 4 mü transfer olur diyen adam şimdi transfer kapandı diyo taşak geçmek için biz doğru adres değiliz gidin ifb muhabiri falan olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt