GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 177

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
419,8K
Sayfa
177/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyona bırakıyor.Uğurcan gibi 3.sınıf kaleciye verdin daha fazlasını.Hakan bu arada fbye evet demedi hiçbir zaman onu geçelim , 90 kere anlattım eski mesajlarımda da var.Birkaç fbli muhabir algı yaptı sadece.Ok verdiği an Kereme 25 veren adam ona da 30 verir indirirdi direkt.
Dediğim gibi Uğurcan'a 27 verip Hakan'a 20 vermiyorsan zaten daha bu saatten sonra da hiçbir yerli oyuncuya bir şey diyemezsin.İsteyen giymiyor bu formayı bu kadar bariz , isteyene 20m verip almıyorsun istemeyene yalvarıyorsun nolur kal takımda diye
Uğrucan'ın 3. sınıf kaleci olduğuna katılmıyorum 27 bonservisin çok olduğu bir gerçek yalnız biri kaleci üst düzey 6-8 yıl daha performans alınabilir. Hakan'da alacağımız maks performans 3 yıl. Ben o Kırkayak mı ne onun yaptığı paylaşımı hatırlıyorum vallahi tehdit eder gibi.

Seneye 10 yabanci bunlar bunun hazirligini yapiyor, kac gündür yazdim. Lookmen ve bitane u23 gelseydi iyi olurdu. Neyse artik barisin akillanmasina bakacagiz.

Barış'tan hayır gelmez görüşüne de katılmıyorum. Milli ara dönüşü transfer dönemi kapanmış olacak. Gidemedim diye küsüp oturacak hali yok. En başta kendi kariyeri adına salakça bir tutum olur. Okan Buruk'a güveniyorum süreci yönetme konusunda. Olayın en hararetli anında bile kestirip atmadık kulüp olarak. Konuşursun, camiadan özür diletir devam edersin. Oyuncunun fanı ya da haterı olmak zorunda değil kimse. Formasının hakkını versin yeterli.

U23 kelepir sol stoper yok mu eyyy scout siz ne iş yapıyorsunuz lan milyon eurolar saçıyor kulüp 3-5 milyona kefil olup, darlayacaginiz inandığınız bir tane bile topçu yoksa siz niye varsiniz

Herşeye rağmen kadro kalitesi geçen yıla göre daha iyi. Şu kadroya son 10 günde 1-2 potansiyel yıldız adayı genç bulup kiralık miralık ekletebilirlerse süper olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok olmasın ilkay öyle fedakarlıklar falan yapmadı , Hakan kadar iyi oyuncu da değil güncelde.Barça'dan ayrılırken gelseydi olurdu örnek o da.
Hocam adam Mayıs ayından beri beklemiş. Osimhen sane transferleri için beklediğini söyledi. Maaş konusunda da gerekeni yapmış. Ha keşke barcaya gitmeden gelseydi. İlkan bu sezonun osimhen sonrası en önemli transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt