Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
Madem yerini doldurmayacaktiniz zaniola' yı neden yolladiniz. Ben bu kadar plansız, beceriksiz, ne yaptığını bilmeyen bir yönetim daha görmedim.
Uğrucan'ın 3. sınıf kaleci olduğuna katılmıyorum 27 bonservisin çok olduğu bir gerçek yalnız biri kaleci üst düzey 6-8 yıl daha performans alınabilir. Hakan'da alacağımız maks performans 3 yıl. Ben o Kırkayak mı ne onun yaptığı paylaşımı hatırlıyorum vallahi tehdit eder gibi.20 milyona bırakıyor.Uğurcan gibi 3.sınıf kaleciye verdin daha fazlasını.Hakan bu arada fbye evet demedi hiçbir zaman onu geçelim , 90 kere anlattım eski mesajlarımda da var.Birkaç fbli muhabir algı yaptı sadece.Ok verdiği an Kereme 25 veren adam ona da 30 verir indirirdi direkt.
Dediğim gibi Uğurcan'a 27 verip Hakan'a 20 vermiyorsan zaten daha bu saatten sonra da hiçbir yerli oyuncuya bir şey diyemezsin.İsteyen giymiyor bu formayı bu kadar bariz , isteyene 20m verip almıyorsun istemeyene yalvarıyorsun nolur kal takımda diye
HuaaaaaaErtan Süzgün: "Galatasaray'da artı 2 kontenjanı için bir stoper, bir de orta saha düşüncesi var."
o da olabilir hatta daha iyi olurdu fakat son saatler diye öyle yazdım. daha kolay bulunabilecek bir profil benim yazdığım diye.3. santrafor değil de u23 barış tarzı kanat ve santrafor yedekleyebilen adam almak daha mantıklı
mesela göztepenin geçen seneki romulo tarzı gibi
Hocam adam Mayıs ayından beri beklemiş. Osimhen sane transferleri için beklediğini söyledi. Maaş konusunda da gerekeni yapmış. Ha keşke barcaya gitmeden gelseydi. İlkan bu sezonun osimhen sonrası en önemli transferiyok olmasın ilkay öyle fedakarlıklar falan yapmadı , Hakan kadar iyi oyuncu da değil güncelde.Barça'dan ayrılırken gelseydi olurdu örnek o da.