Mertis Güler
Tecrübeli Üye
baris denen haini kadroda gormek istemiyoruz kardesim. ic sahada en ufak hatasinda cok buyuk ugultu olacaktir hazirlikli olun. bunu haketti.
rizedeki sağ bek taha baya beğendimLig için kulübeye önerilerim tunahan taşçı, gökhan sazdağ
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen o da çok iyirizedeki sağ bek taha baya beğendim
Şuan ki gidişat bu yönde kesinlikle hem lig hem şl kaldıracak gidişatı yok rotasyon lazım ortasahada kaan orayı yedekleyemez berkan yedekleyemezLemina daha önce liverpool a karsi bir çok kez oynadi ve hiçbirinde 20.dk da oyundan çiktigini görmedim şu adamlari anlamsız küçümsemeyin. Son 5 yilda maç kacirmisligi yok 1 -2 tane dışinda ama ne hikmetse her an sakatlanacak senaryolari dönuyor duruyor.
Medyanin algi yapmasina gerek var mi ki? Burada bile bazi kisiler bilerek 36m Euro diyorlar. Icimizdeki Irlandalilar.Medya algıya baslamis. Ugurcani 33+3 e mi almissiz. Tüm transferlerde arti KDV yazar bunlar KDV li fiyatı söylüyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 301840
Sen böyle oyuncuları 9 m euroya bulup alabilecek ekip yoksa böyle değerinin max fiyatına alırsın sonra gelirinde yetmez batarsın![]()
O menajeri de kovmalı3 maç 90+5te oyuna alınmalı
Sonra özür dileyip adam olmalı
metin hazırlanıyorOzur paylasimi yapmis mi?
3 maç 90+5te oyuna alınmalı
Sonra özür dileyip adam olmalı
O sezonda potansiyelli adam yoktu ki çer çöp heriflere boş paralar gömülmüş oldu.Romanyanın çöplerini çaktılar bize.O databasenin bizde olduğuna inanmıyorum yıllardır bir takımın potansiyel transferleri çok nadir olup onuda menejer önerisi kerem barış bunlara menejerler kefil olup getirdi bizimkiler bulmadı yani bunları.Sacha boey az daha bedavaya gidiyordu bizim fransız sağ bek sakatlandıda oynamaya başladı.Bir sürü örnek var scout ekibimiz rezalet.Bir tek arias iyi oyuncuydu onuda alamadı bıyıklı.aslında galatasaray'da o database var. bizim singo haberleri bile yeni değil eskiden de adımızın anıldığı oyuncu. yönetim ve hoca o tip profile olur verirse bütün yaz o bütçede adam da gelir. ama bence sürekli ana avrat küfür yiyen bu adamlar kulübün ekonomisini düşünemeyecek vaziyette hissettiği için her yerde garanti ve pahalı adama gidiyoruz şu an.
sıfırdan kadro dizmeye çalışmadığımız için çok dert de olmadı ama şampiyonlar ligine gidecek hiçbir ciddi takım normalde ilk 11 potansiyeli olan 10 tane oyuncu almaz. 19/20 sezonunda takım idman sahasında birbirini tanıyana kadar 10 puan fark yedik ligde.