GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 190

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
420,1K
Sayfa
190/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7882.webp

Uğurcan
Günay

Singo Davson apokerim eren
------- ------- arda jakobs
torrik lemina
kaan berkan

Sane ilkay Barış
Yunus sara sallai

Osimhen
Icardi

Bu defans rotasyonu ve orta saha ile işimiz çok zor avrupada.

Bu kadro planlamısının cl de çift haneli puan alabilmesi imkansızdır. Alabilceğine inanan renktaşım varsa her türlü iddaaya girerim malesef durum bundan ibaret şuan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O sezonda potansiyelli adam yoktu ki çer çöp heriflere boş paralar gömülmüş oldu.Romanyanın çöplerini çaktılar bize.O databasenin bizde olduğuna inanmıyorum yıllardır bir takımın potansiyel transferleri çok nadir olup onuda menejer önerisi kerem barış bunlara menejerler kefil olup getirdi bizimkiler bulmadı yani bunları.Sacha boey az daha bedavaya gidiyordu bizim fransız sağ bek sakatlandıda oynamaya başladı.Bir sürü örnek var scout ekibimiz rezalet.Bir tek arias iyi oyuncuydu onuda alamadı bıyıklı.

yok ya nzonzili serili sezonu söyledim 19/20 diye. 2 sene şampiyon olmuş takıma aşırı transfer yaptık ve toparlayana kadar çok zor durumda kaldık.

şu an mesela her şey çok sakin ama 20 gün sonra öyle bir tempoya girecek ki bu takım haftada 2 gün maç, 2 gün izin, 2 gün maç idmanıyla sadece 1 gün taktik çalışabilen bir takım olacak. öyle bir sürü adamı içeri boca edersek benzer sıkıntılar yaşarız.

scout konusunda en azından memleketteki ilk kurumsala benzeyen yapı bizde kuruldu. neredeyse asgari ücrete bugün okan buruk mısır liginden birini sorsa eline dosyasını getirebilecek çocuklar için olumsuz konuşmazdım ben. transfer işindeki kulüp içi arz talep mekanizması çok farklı bir şey bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt