kutucu daha verimli olacaktırNicolo Zaniolo gönderildi
Yerine kimse alınmadı ?
Kanatlarda kimler olacak ?
Orda bir eksik gözlemliyorum
Hamle oyuncusu yok kanat özelinde..
kutucu daha verimli olacaktırNicolo Zaniolo gönderildi
Yerine kimse alınmadı ?
Kanatlarda kimler olacak ?
Orda bir eksik gözlemliyorum
Hamle oyuncusu yok kanat özelinde..
Sen göndermeyip hiçbirşey yokmuş gibi oynatırsan sene sonu 40a satmadıgın için max 20 teklif gelir onuda bizimkiler yumuşar satar.Bizimkilerde tutar yok yok.Su göndermek lazım diyenler Atalanta neden Lookmani sizin mantıkla göndermiyor. Bunun bize bı mantığını açıklayabilir mi? Yeter sizin şu duygusallığıniz.
mobilya dükkanı simo'ya itibar etmeyiniz
şöyle mal biri
Bu kadar para harcadık 20 liraya mi bakicaz gerekirse bu sene oynatıp samp Ligi'nde performans alicaz, kullanicaz sonra 20 ye satarızSen göndermeyip hiçbirşey yokmuş gibi oynatırsan sene sonu 40a satmadıgın için max 20 teklif gelir onuda bizimkiler yumuşar satar.Bizimkilerde tutar yok yok.
öyle olma ihtimali çok yüksek uzun süredir yazıyorum
haftaya daha da çok artacak gideceğim baskısı
barış en ufak adım atmıyor
#YüzdeyüzListeye yetişmesin abi zaten bu saatten sonra alacağın adam ana plan oyuncusu olmaz
ama zenginliği arttırmalıyız
Yoo tam bizim yönetimlik hareketlerBarış konusunda çok bilgi kirliliği var, en kötü 1 haftaya resim netleşir, bu kadar kasmayın öğrenirsiniz.
Yönetim gönderme ihtimalini kafada kurgulayıp 4 tane yabancı boşluğu varken liste öncesi oyuncu almıyorsa orada da bir mantıksızlık var zaten.
Komik bir noktaya geldik cidden Yusuf'u da saymazsan koca 4 kontenjan boşta. En kötü 1 stoper kiralasaydınız.
Ligde hayir cl de evetİlkay yabancı mı