Adnan Korkut
Taçsız Kral
Düzgün bir yönetim yok ki şu menajeri bi yatırıp ..... dolap beygiri gibi yönetim
Osimhen'e 10 üstüne çıkmadılar Avrupa da Barışa maksimum 3-4 verirlerBarış bu saatten sonra taraftar ile arasında dikiş tutmaz ama bizde kalırsa mecbur oynayacak.
Hem zaten hoca oynatır hem de yazın Dünya Kupası var. Biraz daha son 1 yılda yaptığı işi yapsa zaten en kötü Avrupa'dan arapların verdiği teklif gelir.
Bizimkilerin biraz aklı varsa gitsinler o Keçilerin payını bir şekilde ucuza kapatsınlar. Sonrasında yazın satarız. Defolup gitsin nereye gidecekse.
Duygusal olmaya gerek yok mantıklı yaklaşmamız lazım. Osimhen'de gitmek istiyordu ama bizden söke söke aldılar istedikleri parayı.
Günü sonunda her iki tarafta bir şekilde karlı çıktı o işten. Napoli parasını aldı Osimhen Avrupa'da alamayacağı maaşı bizden aldı.
Doğru yönetmek lazım. Barış ile ilk raundu yaptık güzel dövüş oldu kazanan yok ama bunun 2. raundu da var. Onu da en yakın tarih olan devre arasında bakarız.
Maaş olarak ne alacağı bizi ilgilendirmez. Bizden alacağı paranın altına bile gider bu kafayla.Osimhen'e 10 üstüne çıkmadılar Avrupa da Barışa maksimum 3-4 verirler
Lookman 1.8 alıyor barış max 2 alır.Osimhen'e 10 üstüne çıkmadılar Avrupa da Barışa maksimum 3-4 verirler
Bunlarında gücü sana bana yetiyor herhalde işte çok basit soru Aziz Yıldırım olsaydı karşısındaki böyle davranabilir miydiBöyle beceriksiz yönetimin ... nefret ettirdiler. Şu haine ve fb kuklası menajerine bile haddini bildiremiyorsunuz
Mert zaten Avrupa da 10 üstü alan 3-5 adam var onlarada neden bunu veriyorsun diyemiyor kimseLookman 1.8 alıyor barış max 2 alır.
Bizde bu adamları oynatabilmek için o rakamlara çıkmak zorunda kalıyoruz ama Barış Alper'in maldan menajeri anlamıyor