Murat Hülagü
10 Numara!
bunun yüzünden ilkayımız az küfür yemediHaluk sinsi ve tehlikeli bir adam
bunun yüzünden ilkayımız az küfür yemediHaluk sinsi ve tehlikeli bir adam
onana mı uğurcan mı
Onana'ya şundan çekmemiz hakkında görüşün ne kanks :
Ts'den aldığımız oyuncular hep katkı veriyo kanks yav 
hocan severdi tsden topçu almayıUğurcan'ın alınması güzel oldu gibiTs'den aldığımız oyuncular hep katkı veriyo kanks yav
![]()
Bu arada lig için kozlowski sazdağı bertug gibi hamleler yapılabilirKutucu aut - kozlowski in - bertug yıldırım in scout transfer leminayı yedekleyecek biri
Birilerinin maşası ama çıkar elbet kokusubunun yüzünden ilkayımız az küfür yemedi
Tunahan Tasci yi da elinizden alacağız kuduryeni lig açılsın birader gs fb 200 milyon harcıyor anadolu kulüpleri 500 bin harcayamıyor
nerede adalet nerede futbolun ruhu
Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.
fenerlilerle takılıyor bilmiyorum güvenilecek adam değilBirilerinin maşası ama çıkar elbet kokusu
dakika 88 gençler kenarda oyuna girmek için bekliyorhemen bir kastamonu deplasmanı 11'i yapalım
günay
sallai kaan arda jakobs
eyüp berkan
bay demir kutucu
icardi
Antepteki o muydu, o ise olur mu yahu Sallaiyi parçalıyordu ayağını falan kırıyordu az dahakozlowski yetenekli ama cok yumusak
Çok iyi yönetim diyordun