GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 244

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,2K
Sayfa
244/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.

Günay-Kazımcan-Arda-Metehan-Kaan-Eyüp-Berkan-Gökdeniz-Yusuf-Ahmed

Ayrılan olmazsa 10 tane gayet rotasyon topçusu var işte. Bunların içine son dönemde az oynamış, yorulmamış veya genç bir tane as oyuncu ile 2-3 tane de altyapıdan isim koyarsan gayet rotasyon yapıyorsun. Icardi, Jakobs/Eren'den biri, Sallai gibi nispeten sık oynayacak yedekleri ve takımdan ayrı çalışan ve gitmesi çok muhtemel Sıraçhan ve Eren Aydın'ı saymadım.

CL listesi aritmetiği nasıl olacak merak ediyorum. 10 yabancı ve Yusuf ile kaldık.

Kadro:

Yerli
1. Uğurcan
2. Bardakçı
3. Eren
4. Barış

Alt Yapı:

1. Jankat
2. Metehan
3. Yunus
4. ???

Diğerleri

1. Sanchez
2. Singo
3. Jakobs
4. Kaan
5. Torreira
6. Lemina
7. Berkan
8. Sara
9. Sallai
10. İlkay
11. Sane
12. Osimhen
13. İcardi
14. Arda
15. Kutucu

23 kişi yerine 22 mi bildirebileceğiz yine.

araplarda 8+2 sınır var sanırım.Kadrosu şişkin olanda ıskarta oyuncu varsa anca onlar gelir , nassrda bir tane sol kanat vardı sanırım brezilyalı -Angelo değil- onu falan deneseler bari

Yahu bu Cuesta orda da sağlık kontrolünden geçememiş, o yüzden yarım yamalak opsiyonlu sözleşme yapılmış galiba, bu Keremle Erinç öyle diyor. Eğer doğru ise çok ama çok çok büyük bir skandal bu. İstifa falan gelmesi gerekir
Tolgahan, Vasco bu yarım sezonda ve önümüzdeki sezon küme düşmezse kalıcı alacak sözleşmesi öyle dedi bunu Brezilya'ya gitmeden önce dedi. Bir de Cuesta'nın kariyerinde hiç sakatlık sorunu olmamış o da bir garip.

sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

dos alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

ahmet kutucu, yusuf demir, kazımcan karataş, metehan baltacı

bu 4 ismin dahil olacağı para+takas senaryoları ile, yukarıdaki iki oyuncu, sol stoper ve orta sahay mevkine alternatif olarak güzel çözümler olabilir bence. oluru da var gayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt