Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
Neyse olan oldu takımı destekleyeceğiz artık. Bari lig için transfer yapsak
Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.
bayı geç, gitsin top toplasın kenardahemen bir kastamonu deplasmanı 11'i yapalım
günay
sallai kaan arda jakobs
eyüp berkan
bay demir kutucu
icardi
bayı geç, gitsin top toplasın kenarda
ugurcan box ne zaman gelir?Trabzonspor taraftarı üzülmesin Uğurcan'ın formasını GS Store'dan alabilirler.
Düzenlenmiş hâlini okuyunca Deniz Zorlu tarzı 1 yazı gibi olmuş kanks bence yavon saniye sonra editledim ne ara alıntıladın arkadaş

İlkaya milli takım tercihinden dolayı soğukluğum vardı adam topçu oğlu topçu
şimdi koyu fan ı oldum Allah kaza bela vermesin
Bpş yapmak dışında bir şey yapmıyor.Htalks kavukcu hakkında inanılmaz iyi konuşuyor şuan yayında rezil ediyor resmen

Silas andersonn uçağı ne zaman kalkiyor
O ne yetişkin filmi yıldızı mı Gökhan abiLivan Burcu![]()
Bana kalsa o formayı bir daha asla giydirmem. Madem satılmadı, çürüsün kemerburgazda. O formayı hakedenler giysin. Kenarda bile oturtmam, şamp ligi çekimlerinde gördüm içim daraldı delirsim evdeona maden ocağı olarak bütün karla kaplı türkiye kupası maçlarında 90 dk yazıyorum
Tolgahan, Vasco bu yarım sezonda ve önümüzdeki sezon küme düşmezse kalıcı alacak sözleşmesi öyle dedi bunu Brezilya'ya gitmeden önce dedi. Bir de Cuesta'nın kariyerinde hiç sakatlık sorunu olmamış o da bir garip.Yahu bu Cuesta orda da sağlık kontrolünden geçememiş, o yüzden yarım yamalak opsiyonlu sözleşme yapılmış galiba, bu Keremle Erinç öyle diyor. Eğer doğru ise çok ama çok çok büyük bir skandal bu. İstifa falan gelmesi gerekir
2 Eylul oldu. GS 3 puandan fazla alamaz diyor musun hala?Göreceksiniz şimdi
laporte lookman
2 tanede genç indirecekler!
bakın görün!
olay evlatların clde oynamasıydı sadece
aman apo icardi barış yunus torreira sallai oynasındı olay
herkesle iddaaya girerim
olay tamamen buydu!