GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 245

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,3K
Sayfa
245/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

dos alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

ahmet kutucu, yusuf demir, kazımcan karataş, metehan baltacı

bu 4 ismin dahil olacağı para+takas senaryoları ile, yukarıdaki iki oyuncu, sol stoper ve orta sahay mevkine alternatif olarak güzel çözümler olabilir bence. oluru da var gayet.
Göztepe den bu saydığın isimlerle takas mı bekliyorsun? Adamlar proje takımı oldu…

Yahu bu Cuesta orda da sağlık kontrolünden geçememiş, o yüzden yarım yamalak opsiyonlu sözleşme yapılmış galiba, bu Keremle Erinç öyle diyor. Eğer doğru ise çok ama çok çok büyük bir skandal bu. İstifa falan gelmesi gerekir
Bu olay doğru olabilir şaşırmam

Ama doğru olmasa bile yine de istifa etmeleri gerekiyor

Burak Elmas yönetimi bile arada bazen sesini çıkarıyordu

Ama son zamanlarda bunlar kadar pasif, hakkımızı savunmayan kendi kişisel pr'larını GS'dan önde gören bir yönetim hatırlamıyorum

Her türlü istifa etmeleri gerekiyor

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu spor yorumcuları çok şeytan. Sanki Galatasaray’ın tek hedefi şampiyonlar ligiymiş gibi algı yapıyorlar. Ligte şampiyon olmadan veya başarlı olmadan ŞL katılamıyorsun. Bizim lig içinde adama ihtiyacımız var. Şampiyonlar ligi kadrosuna yazdıramıyorsak bile Hakan,Lookman alınmalı. En kötü bir üst tura çıksan yine sonradan bildirebilirsin. Kesinlikle transfer yapmalıyız.

sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

dos alternatifi (ligde oynatılmak üzere):

ahmet kutucu, yusuf demir, kazımcan karataş, metehan baltacı

bu 4 ismin dahil olacağı para+takas senaryoları ile, yukarıdaki iki oyuncu, sol stoper ve orta sahay mevkine alternatif olarak güzel çözümler olabilir bence. oluru da var gayet.

Dennisin daha olmusu Maestroyu bedava gibiyken almadik ..Herifler romuloyu yeni satti 20 kusure bir 15 de buna isterler

Al-Hilal'den cek bir Malcom, LaZort'u da al. Hakan da bedavaya oynayacak nerdeyse. Al onu da iste bitti gitti. Yas ortalamamiz 30 olacak ama olsun.

7-8 puan banko olacak İnsallah fazlasini bilemiyorum
Mason, herkesle iddiasina girerim GS 3 puandan fazla alamaz demisti 2 hafta once. Ben de tamam ben formasina iddiaya giriyorum demistim. O da 2 Eylul'de son kadrolara bakalim ondan sonra tekrar konusalim demisti. Onu hatirlattim. :D

Ben de o civarda olur en az diyorum ama ilk 24 icin 11-12 puan gerek. Umarim her sey yolunda gider.

CL için transfer şu saatten sonra artık imkansız.

Ancak zaten çok değerli Okan Hocam ile avrupada başarı imkansız olduğuna göre, lig için yine de Hakan ve Lookman zorlanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt