Gökhan Aytepe
10 Numara!
Yok bitti heralde gece yarısı oldu
2 Eylul oldu. GS 3 puandan fazla alamaz diyor musun hala?
Göztepe den bu saydığın isimlerle takas mı bekliyorsun? Adamlar proje takımı oldu…sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):
![]()
Jerome Opoku - Oyuncu profili 25/26
Jerome Opoku, 27, Gana ➤ İstanbul Başakşehir FK, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 14 Eki 1998, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
dos alternatifi (ligde oynatılmak üzere):
![]()
Anthony Dennis - Oyuncu profili 25/26
Anthony Dennis, 21, Nijerya ➤ Göztepe, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 21 Haz 2004, Kaduna, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
ahmet kutucu, yusuf demir, kazımcan karataş, metehan baltacı
bu 4 ismin dahil olacağı para+takas senaryoları ile, yukarıdaki iki oyuncu, sol stoper ve orta sahay mevkine alternatif olarak güzel çözümler olabilir bence. oluru da var gayet.
Bu olay doğru olabilir şaşırmamYahu bu Cuesta orda da sağlık kontrolünden geçememiş, o yüzden yarım yamalak opsiyonlu sözleşme yapılmış galiba, bu Keremle Erinç öyle diyor. Eğer doğru ise çok ama çok çok büyük bir skandal bu. İstifa falan gelmesi gerekir
Hayır yahu, o formayı asla bir daha gitmemeli. Lookman, Osimhen kadro dışı kaldı forma giyemediler, o kimki kadroya girecek.barış alper listeye yazılmamalı
maçlarda 90+3-4 gibi girmeli
Hakani almayan baskan da defolsun derimdursun başkanım sağolsun
sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):
![]()
Jerome Opoku, 27, Gana ➤ İstanbul Başakşehir FK, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 14 Eki 1998, London, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
dos alternatifi (ligde oynatılmak üzere):
![]()
Anthony Dennis - Oyuncu profili 25/26
Anthony Dennis, 21, Nijerya ➤ Göztepe, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 21 Haz 2004, Kaduna, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
ahmet kutucu, yusuf demir, kazımcan karataş, metehan baltacı
bu 4 ismin dahil olacağı para+takas senaryoları ile, yukarıdaki iki oyuncu, sol stoper ve orta sahay mevkine alternatif olarak güzel çözümler olabilir bence. oluru da var gayet.
Mason, herkesle iddiasina girerim GS 3 puandan fazla alamaz demisti 2 hafta once. Ben de tamam ben formasina iddiaya giriyorum demistim. O da 2 Eylul'de son kadrolara bakalim ondan sonra tekrar konusalim demisti. Onu hatirlattim.7-8 puan banko olacak İnsallah fazlasini bilemiyorum
İnsallah anlaşırlar, Mourinho etkisi yaratır. Güzel olur.Spagetti 8 milyon maas istiyormus,ali seçimden önce imza attırmak istiyormus
sol stoper alternatifi (ligde oynatılmak üzere):
![]()
ben hakanla kıyas etmedim sadece ilkayı yeniden keşvedeceğimi ima ettim kaldı ki ilkay sana katılıyorumO seviyedeki bir adam asil bizim milli takimi secse aklindan suphe ederdim
Bu herif hakandan falan cok ust seviye bir adam hakan surda 2-3 yildir dunya capinda bir oyuncu sayiliyor ..