Bizim şampiyonluğumuzun garantisi Kerem. Kriz loading. Bu hain duramaz orayıda karıştırır
Oyle zaten. Gectigimiz ay Como golunde mankenlerle tekne turunda miymis neymis.
Bence net ismail kartal'ı getireceklerKaloriferci hariç herkese okeyim ben. O herif nispeten toparlayabilir şikecileri. Onun dışındaki her isim bizim şampiyonluğumuzun garantisi olur.
Facianin faciasi olurOkan hoca yine Eren-Jacobs önlü arkalı oynayacak gibi geliyor bana Avrupa'da, bunu tuttu sanki cebinde![]()
Ismaillede zor aynen sergende olduğu gibi ,elbet yerli hoca etkisi olur gelirse lakin mou kadroyu resmen 3luye uygun ve defansif kontra oynayacak oyuncular aldirdi kerem dahil yani hücum pres yapacak kadroları oluşmadı bana gore 2.lig takımına gençlere karsi bile 2.yari nasil açıklar verdilerKaloriferci hariç herkese okeyim ben. O herif nispeten toparlayabilir şikecileri. Onun dışındaki her isim bizim şampiyonluğumuzun garantisi olur.
Planı bu muymuş Hakan tarafının? 1-2 ay öncede bunu yapmaya çalıştı yememişti kimse şimdi yenmiş gibi duruyor.
Niye ki napmis? Ondan daha yakin Galatasaray muhabiri mi var ?
Bizi İlkay ve Hakan mevzularında çok fena tufaya düşürmeye çalıştılar bu arada ve bunu yedik haftalarca.
Yok İlkay 8 milyon maaş istiyormuş da, yok Hakan'ın maaş beklentisi 12 milyon euro'ymuş da, yok Inter 40 milyon Euro istiyormuş da, yok Hakan FB'ye kendini transfer ettirmek için haber göndermiş de vs vs. Bu yalanların tek amacı "birisinin" taraftarı galeyana getirip, oyunculara küfür ettirip bu olası transferlerin önüne taş koymak ve taraftarın bu oyuncuları talep etmesini önlemekmiş meğer. İlkay 8 istiyor dendi, herif suyun karşı tarafının 8 milyon teklifini red edip bize 4.5'a geldi. Hakan desen haftalardır kapımızda yatıyor, rakamı siz belirleyin diyor. Bu özcimbomlulara sahip çıkılmalı, hak ettiği değer verilmeli artık. Ha şunu da söyleyeyim, Hakan transferine kulüpte taş koymaya çalışan kimse, bu haberleri de o yaptırmıştır. Bu haberlerin alayı Lavuk denen wp "habercisi"nden çıktı.
Barış kim o kadroya giriyor,Uğurcan
Singo-Davinson-Abdülkerim
Torreira-Sara
Sane-İlkay-Yunus-Barış
Osimhen
Atletich in ikna ettiği bir Laporte u mu alamıyorsunuz . Yazıklar olsun..
Kadroya giriyordu, süre bulurdu ama az. Maaştan feragat etmiş, herkes o maaşı bırakmaz diyorduZaten son senesi degil miydi? Bir seneligini ikiye bolup aktif top oynamak istedigi sureyi artirmis. Yani onumuzdeki gelmek istese de alirdik gerci ama bu sene kadroya citide giremeyecegini dusunmus demek ki. Bir seyden feragat etmemis.