GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 247

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,3K
Sayfa
247/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane yabancı kontenjanı kaldı boşta. Düşününce franky’i boşuna mı yolladık en azından sağ bek ve sağ kanat bek yedeklerdi. Belki uyum süreci vs derken bu sene en azından fayda verirdi

Kaloriferci hariç herkese okeyim ben. O herif nispeten toparlayabilir şikecileri. Onun dışındaki her isim bizim şampiyonluğumuzun garantisi olur.
Ismaillede zor aynen sergende olduğu gibi ,elbet yerli hoca etkisi olur gelirse lakin mou kadroyu resmen 3luye uygun ve defansif kontra oynayacak oyuncular aldirdi kerem dahil yani hücum pres yapacak kadroları oluşmadı bana gore 2.lig takımına gençlere karsi bile 2.yari nasil açıklar verdiler
Tadic kostic ve dzekonun yerini dolduramadilar asensio biraz bu tipte ama.nekadar formda ve sağlıklı olacak

Planı bu muymuş Hakan tarafının? 1-2 ay öncede bunu yapmaya çalıştı yememişti kimse şimdi yenmiş gibi duruyor.

Niye ki napmis? Ondan daha yakin Galatasaray muhabiri mi var ?

Nöbette sabah yazdığım mesaj, sorularınızın cevabını içermekte.
Bizi İlkay ve Hakan mevzularında çok fena tufaya düşürmeye çalıştılar bu arada ve bunu yedik haftalarca.
Yok İlkay 8 milyon maaş istiyormuş da, yok Hakan'ın maaş beklentisi 12 milyon euro'ymuş da, yok Inter 40 milyon Euro istiyormuş da, yok Hakan FB'ye kendini transfer ettirmek için haber göndermiş de vs vs. Bu yalanların tek amacı "birisinin" taraftarı galeyana getirip, oyunculara küfür ettirip bu olası transferlerin önüne taş koymak ve taraftarın bu oyuncuları talep etmesini önlemekmiş meğer. İlkay 8 istiyor dendi, herif suyun karşı tarafının 8 milyon teklifini red edip bize 4.5'a geldi. Hakan desen haftalardır kapımızda yatıyor, rakamı siz belirleyin diyor. Bu özcimbomlulara sahip çıkılmalı, hak ettiği değer verilmeli artık. Ha şunu da söyleyeyim, Hakan transferine kulüpte taş koymaya çalışan kimse, bu haberleri de o yaptırmıştır. Bu haberlerin alayı Lavuk denen wp "habercisi"nden çıktı.

tebrikler.webp

Eğer alabiliyorsak laporte iyi olabilir ama sanmıyorum bizimkilerin haberi bile yoktur. Yedek Gökhan Sazdağını alsak iyi olurdu ama geciktik, Kayseri çok ister

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt