ahmet kutucu'yu istiyor ya göztepe. proje takımı.Göztepe den bu saydığın isimlerle takas mı bekliyorsun? Adamlar proje takımı oldu…
ahmet kutucu'yu istiyor ya göztepe. proje takımı.Göztepe den bu saydığın isimlerle takas mı bekliyorsun? Adamlar proje takımı oldu…
Bizim stadda milli maç yok mu şunu yuhalasın bi güzel bizim taraftarkerem iti her karede sinirli görünüyor dur dur bu daha ilk baharin senin, sana kisi yasatcaz daha.
ben de beğeniyom bayağı.opoku varken abdul kareem kenarda havlu, su fln ikram eder oyundan çıkanlara heis
konyada cok cimbomlu var ispanya macinda hiseder.Bizim stadda milli maç yok mu şunu yuhalasın bi güzel bizim taraftar

Orası yetişmedi sonuçta Araplarda kalacağına ikna edersin bı sekikde gelsin burda mış gibi samp ligi oynar. Ama bizim yönetim nerde uğraşacak.laporte, bilbao için tüm kulüpleri reddetti zaten. orası onun evi.
BAY sorunu cozulmez ise çok zorlanacağız. UCL dönüşleri zor geçecekCL tam bir muamma ancak ligde eze eze gider bu kadro. Deplasman derbileri hariç puan kaybı sürpriz olur..
Hayal kirikligi yasadigimiz maclardaki ilk 11'lerimiz;
Sparta Prag maci:
Muslera
Kaan Sanchez Apo Berkan
Torreira Demirbay
Baris Mertens Kerem
Icardi
Young Boys maci:
Muslera
Jelert Nelsson Apo Kohn
Torreira Sara
Baris Mertens Kerem
Icardi
Ajax maci:
Muslera
Kaan Sanchez Apo Berkan
Torreira Sara
Yunus Mertens Baris
Osimhen
Bu 11'lere bakinca en büyük problemin sag ve sol bek mevkileri olduğu çok açık; ayrıca orta sahada kesici bir 6 numaranın olmaması.
Bence su anki kadromuz bu tur maçları çok daha farklı oynayacaktır.
Kaotik bir anda geldi o yüzdenUgurcana verilen cok paradan mi
Krem ve bariş rezilliginden mi
Eksik bölgelerin tamamlanmasindan mi
İlkay'ın Türk olmasindan midir nedir İlkay transferi hakkettigi degeri ve ilgiyi pek görmedi
Ben görmedim hiç.. kiralık istiyordur yerli oynatmak için…ahmet kutucu'yu istiyor ya göztepe. proje takımı.
Singo, Eren, Jakobs ve Lemina var. Bence cok farkli.bugünki kadrodan çok bi farkı yok ürkütücü