Ferhat Koç
10 Numara!
Bilmem uzmanina sormak lazim. O iyi bilir.andersen degilmiydi o![]()
Bilmem uzmanina sormak lazim. O iyi bilir.andersen degilmiydi o![]()
Buna ek Ada İbik Manisaspor'dan sol stoper 2008liHasan Yakub İlçin ve Ozan Demirbağ'ı mutlaka almalıyız
Mason, herkesle iddiasina girerim GS 3 puandan fazla alamaz demisti 2 hafta once. Ben de tamam ben formasina iddiaya giriyorum demistim. O da 2 Eylul'de son kadrolara bakalim ondan sonra tekrar konusalim demisti. Onu hatirlattim.
Ben de o civarda olur en az diyorum ama ilk 24 icin 11-12 puan gerek. Umarim her sey yolunda gider.
Alabiliriz…UCL 10 puan ve üstü alabilir miyiz?
Oyle zaten. Gectigimiz ay Como golunde mankenlerle tekne turunda miymis neymis.Masonda para bok gibi ne der ona bir forma R yapmasin
O yüzden 3 yabancı hakkımızıda kullanmak lazım kiralık miralık. Şöyle u23 potansiyelli topçular olursa iyi olur.Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.
1 ay önce sorsan tam tersi çıkardı
Okan hoca konsantre olursa, oyundaki tikanikliklari cozerse evetUCL 10 puan ve üstü alabilir miyiz?
Kaloriferci hariç herkese okeyim ben. O herif nispeten toparlayabilir şikecileri. Onun dışındaki her isim bizim şampiyonluğumuzun garantisi olur.Spagetti 8 milyon maas istiyormus,ali seçimden önce imza attırmak istiyormus
A listesi 25 kişilik maks...CL listesi aritmetiği nasıl olacak merak ediyorum. 10 yabancı ve Yusuf ile kaldık.
Kadro:
Yerli
1. Uğurcan
2. Bardakçı
3. Eren
4. Barış
Alt Yapı:
1. Jankat
2. Metehan
3. Yunus
4. ???
Diğerleri
1. Sanchez
2. Singo
3. Jakobs
4. Kaan
5. Torreira
6. Lemina
7. Berkan
8. Sara
9. Sallai
10. İlkay
11. Sane
12. Osimhen
13. İcardi
14. Arda
15. Kutucu
23 kişi yerine 22 mi bildirebileceğiz yine.
Maliyetine bakarim diyenlerdenim

İnşallah sinirlenmemiştir o kadar ama ben bu saatten sonra adama tek laf edemem. Fenere giderse de 2. Emre vakası olur. Adam kapımızda yattı haftalardır, 150 milyon para harcadığımız dönemde gitmek isteyeni göndermedik, gelmek isteyeni almadık. Almadığın adam da aktif en iyi 10 OS'den biri Hakan...Deriz niye diyemeyelim heis
O zaman Hakan'ın derdi bize gelmek değil Türkiye'ye gelmekmiş deriz
İntikam için Fb gidecek kadar da sinirlenmemiştir herhalde