GSCimbom
Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #20 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 246

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
421,3K
Sayfa
246/495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1756841706233.webp

Mason, herkesle iddiasina girerim GS 3 puandan fazla alamaz demisti 2 hafta once. Ben de tamam ben formasina iddiaya giriyorum demistim. O da 2 Eylul'de son kadrolara bakalim ondan sonra tekrar konusalim demisti. Onu hatirlattim. :D

Ben de o civarda olur en az diyorum ama ilk 24 icin 11-12 puan gerek. Umarim her sey yolunda gider.

Masonda para bok gibi ne der ona bir forma R yapmasin

Yahu Türkiye kupasında oynatacak adam yok, as kadro yine orda da oynacak. Yada alt yapı oynayacak. Bilmiyorum ama hoca rotasyona adam yok diye ağlarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Sen rekor para harca, kupa maçlarında rotasyon yapama. Ben böyle bir kepazelik görmedim.
O yüzden 3 yabancı hakkımızıda kullanmak lazım kiralık miralık. Şöyle u23 potansiyelli topçular olursa iyi olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tüm oyuncuları Avrupa'ya yazmak zorunda değilsin neticede geniş kadro lig ve Avrupa için kullaniliyor

Şimdi hakan ve bir stoper alsan
Avrupa'da Lemina Toreira Ilkay oynar
Türkiye'de Hakan Sara Yunus oynar

Singo stopere geçer yeni stoper ligte adam dinlendirir

Transfere devam etmek lazım

Şu son saatte bir mucize olup laporte gelseydi o zaman cl'de ilk 24 mümkün olabilirdi. Ocak ayında kalan kontenjana bağlı eksik yerlere transfer yapılırdı.

Apo ile cl maçları sıkıntılı geçer.

CL listesi aritmetiği nasıl olacak merak ediyorum. 10 yabancı ve Yusuf ile kaldık.

Kadro:

Yerli
1. Uğurcan
2. Bardakçı
3. Eren
4. Barış

Alt Yapı:

1. Jankat
2. Metehan
3. Yunus
4. ???

Diğerleri

1. Sanchez
2. Singo
3. Jakobs
4. Kaan
5. Torreira
6. Lemina
7. Berkan
8. Sara
9. Sallai
10. İlkay
11. Sane
12. Osimhen
13. İcardi
14. Arda
15. Kutucu

23 kişi yerine 22 mi bildirebileceğiz yine.
A listesi 25 kişilik maks...

4 TR'de yetişmiş yaz... 4 altyapı yaz... Buraya kadar 8... Sadece bunlarda eksiksen eksik olursun... Galiba bizde altyapı 3 tane... O zaman 1 eksik oldu... 7'de kaldık...

Ondan sonra kaç yabancı varsa yaz... 11 tane mi dedin mesela... Tamam 17'ye tamamlamak için 6 tane de istediğin oyuncuyu daha yaz... Türk de olur, gurbetçi de olur, herkes olur...

Eğer yabancıların üstüne yazacak yukarıdaki 7 'de saymadığın ek 6 topçu bulabiliyorsan 24 olacak demektir.

Deriz niye diyemeyelim heis

O zaman Hakan'ın derdi bize gelmek değil Türkiye'ye gelmekmiş deriz

İntikam için Fb gidecek kadar da sinirlenmemiştir herhalde
İnşallah sinirlenmemiştir o kadar ama ben bu saatten sonra adama tek laf edemem. Fenere giderse de 2. Emre vakası olur. Adam kapımızda yattı haftalardır, 150 milyon para harcadığımız dönemde gitmek isteyeni göndermedik, gelmek isteyeni almadık. Almadığın adam da aktif en iyi 10 OS'den biri Hakan...
Ben kendimi Hakan yerine koyuyorum, şu an fenerden teklif gelse gitmem diyemem yaşanılan süreçten dolayı.
Çok ağır şeyler yazmak istiyorum ama davalarla filan uğraşacak durumum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt